20 februari 2009

Expressen skämmer ut sigI dagens Expressen har reportrarna Therese Hansson och Lars Johansson skrivit ett helt uppslag om "Petras utbrott" som handlar om att Petra Mede ska ha stört rejält under EMD:s repetitioner under torsdagen. Vi som var på plats kan säga att det inte finns någon som helst sanning i detta och att Expressens reportrar nu överträffat sig själv i att hitta på och förlöjliga det journalistiska arbetet kring Melodifestivalen. Allt som hände var att Petra kom in mellan EMD:s repetitioner, skojskrek som ett boybandsfan: "EMD!, iiih, EMD!" och sedan satte sig ner bredvid manusförfattaren Edward af Sillén för att kolla på repetitionerna. De flesta närvarande skrattade åt Petras påhitt och repen fortsatte som vanligt. EMD som stod på scenen märkte inte ens att Petra anlände eftersom de var upptagna med att repetera.
Att Expressens pajasduo väljer att göra något negativt på det som alla närvarande vet var ett skämt är så fruktansvärt pinsamt att vi skäms att ens vara i samma by som dessa två tomtar. Under Melodifestivalens veckor sitter man på repen med ungefär samma människor hela tiden, och stämningen är alltid väldigt bra, mycket tack vare studiomannen Henrik von Zweigbergks underbara humor och rappa tunga.
Både Lars och Therese vet att allt som sagts under repen i arenan gjordes med glimten i ögat, och att skriva en artikel som detta som om det vore på allvar är inget annat är ren lögn.
Petra Mede är dessutom den första programledaren sedan jag började följa turnén på plats 2005 som anstränger sig för att se artisternas repetitioner och jag tycker verkligen att hon ska ha credd för det. Dessutom är Petra Mede god vän med Danny Saucedo och han och Matthias och Erik vet att Petra aldrig skulle förlöjliga dom på något sätt vilket dom uttryckligen sa i går kväll på välkomstfesten.

Så, risken finns nu att sköna Henke inte kommer att fortsätta med sina roliga repliker från scenen, att Petra väljer att avstå från repetitionsbesök, och vi som jobbar på plats hamnar i ett hårdare arbetsklimat och vem vet, i längden inte får närvara under repetitionerna i samma utsträckning som i dag. Tack för den Expressen.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Expressen är ena jävla tomtar

Anonym sa...

Verkligen, finns det i Expressen så VET man att det inte är sant. Tyvärr.

G sa...

Expressen är ett skämt och om jag vore dom reportrarna skulle jag inte orka se mig själv i ögonen.

Loosers det är vad dom är!

/S

Anonym sa...

Var är uppdateringen boys, har ni ingen uppkoppling i hallen eller?
Velvet har kört igenom sitt och Riggo är på god väg, komigen, keep up the good work.

Erika B sa...

Jag trodde jag missat nåt eftersom jag inte får någon uppdaterad genomgång av detta rep MED KLÄDERNA!!! Var är ni med era proffsiga bilder?

Erika B sa...

Jag trodde jag missat nåt eftersom jag inte får någon uppdaterad genomgång av detta rep MED KLÄDERNA!!! Var är ni med era proffsiga bilder?

Erika B sa...

Sorry det blev dubbelt... /Erika B

Anonym sa...

Ursäkta, men jag satt också i arenan och hörde också vad som sades. Att ni, som är bästisar med Edward af Sillén, väljer att blunda för vad som sades sen är erat problem.
Men de andra replikerna som Expressen skrev om sade de också.
Sen vet väl alla att kvällstidningarna vinklar texter, det är väl ingen nyhet.
Jag tycker att det är ni som är pajasar.

Ronny sa...

Hej du anonyma.
Vi är helt klart med på att kvällstidningarna vinklar olika händelser, det är deras jobb. Men att hitta på och förvränga å det grövsta är något helt annat. Och det är precis vad de Expressen-folket gjorde. Henke röt aldrig ifrån, Petra kom inte in UNDER EMD:s nummer och ingen av killarna blev störda av Petras lilla skämt som gjordes med glimten i ögat.
Vi skulle aldrig skriva nåt om det här om det inte var så sjukt missvisande och osant.

Kram Ronny

Anonym sa...

MEN vem är så korkad att man tror på ALLT som står i tidningen, speciellt på nöjessidorna. // Jonas

Thomas sa...

Är det några som ska skämmas är det ni. Tomtar.
Hela det här inlägget genomsyras av ert rövslickeri.

Ronny sa...

Hej Thomas.
Nope, vi skäms inte det minsta.
Men vems röv slickar vi för att vi bara reder ut begreppen?
Stor kram Schlagerprofilerna