01 februari 2009

Gissa vad det här är?


Så här välkomnande ser entrén ut till det hotell där de schlagerartister som tävlar i Göteborg strax flyttar in... Fint va? Stället får just nu sex nya våningar och är en av centrala Göteborgs största byggplatser. Vi hoppas på att alla får hjälmar till efterfesten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte kvarta in dem på hotell gothia?? // Jonas

Anonym sa...

Och Bert Karlsson var i GP idag upprörd att MF-juryn inte hade tagit med en Freddie Wadling låt,, skandal var det tillochmed typ..,, Själv tycker jag det var bra av juryn, för jag tycker inte han riktigt passar in i MF.. // Jonas

Schlagerprinsessan sa...

Jösses, kunde de inte ha valt ett annat hotell?
Idolerna bodde ju inte på Scandic Anglais när det byggdes om 2005...

Oswald sa...

Jag tror SVT alltid bor på Scandic-hotell och Opalen ligger ju mittemot Scandinavium och är lagom stort. Tror dessutom de numera hyr hela hotellet för att artisterna skall få vara ifred under festivalhelgen - och då hade Sveriges största hotell (för det är väl fortfarande Gothia Towers?) förmodligen blivit omöjligt dyrt.

Tror nog hotellet är okej inne - även om jag tycker det ser lite scary ut numera med den där jättetillbyggnaden på taket (trots att jag pluggat i typ 5 år för att kunna hålla på med att bygga just sådant och vet att det håller). Hade dessutom inte tackat nej till en fest uppe i en av skraporna...

Vad gäller Wadling så var ju Kenta Gustafsson med en gång i tiden...och jag dissar numera ingen förrän jag hört låten.

Lycklig tvillingmamma! sa...

Näst intill obefintligt med parkeringar nu när de bygger om.
Ett fåtal platser bakom.
Måste också ha nyckelkort för att komma ner i garaget...alltså måste man ställa bilen...var? när man ska hämta kortet för att komma ner..
Lite struligt.
De flesta kanske åker på annat sätt.