18 februari 2009

Inte på plats ikväll heller...men kanske imorgon!

Som ni snart kommer att märka så är Schlagerprofilerna inte på plats för premiäruppspelningen av helgens schlagerlåtar den här veckan heller. Tyvärr.

Att ta sig till Leksand - förlåt, Tällberg (artisterna bor 1,5 mil utanför Leksand) - bara för detta var inte riktigt möjligt när en ny QX ska ut nästa vecka - men däremot har vi såklart intentionen att vara på plats när Velvet börjar repa imorgon!

Alltså vi lovar försöka...

Men efter förra veckans flygvärdinne-debacle, och med tanke på att vi har ett byte i Borlänge med 10 minuters marginal (och vår Frenemy's tåg var tydligen 30min sent redan från start i eftermiddags, och Rigo&Co höll på att missa sitt rep för att de var med på sammatåg) som om vi missar det kommer betyda en 1,5 timmes lokalbuss i stället i bästa fall, så tänker i alla fall inte jag ropa "The Queen!" förrän jag skymtar Siljan - positivt tänkande är för orealister!

Men vi håller självklart våra schlagertummar till de blir blå för att ni ska kunna läsa allt om veckans första rep från och med klockan elva här imorgon. Ses då!

1 kommentar:

Tensta Ebba sa...

Tåget i Borlänge väntar in det försenade tåget. Eftersom alla som sitter på tåget till Falun går av i Borlänge för att åka vidare mot Mora.