11 februari 2009

Spelbolagstrams!

Det är inte lätt att vara spelbolag idag. En del bolag gör tydligen vad som helst för lite publicitet och längst går Betway. Deras informations-ansvarige Fredrik Essevad går i dag ut med att de tror att Petra Mede kommer att bytas ut mitt under den pågående Melodifestivalen:

- Hon uppträdde stressat och att döma av den första deltävlingen klarar hon inte av trycket, säger han och sätter låga odds på att Kristian Luuk och Björn Gustafsson kallas in som ersättare:
- Jag tror stormen fortsätter och kraven på att Mede måste bytas ut kvarstår, fortsätter Herr Essevad.

Kära Fredrik Essevad.
Jag vill veta vem som ställer de här kraven på att Mede ska bytas ut? Är det en allmän åsikt? Var inte folk mest upprörrda över hur rörigt allt var med röstningen?
Det har väl aldrig varit snack om att Mede ska bytas ut? Visst, folk var inte nöjda med den debuterande programledaren (även om typ 25% gav hennes insats "fem getingar"). Men det är dom aldrig första schlagerveckan, och något mer bortkastat än att satsa pengar på Medes utbyte kan jag just nu inte tänka mig. Klart SVT inte gör sig av med Petra.
Och snälla, en gång för alla: Kan vi inte släppa Kristian Luuk och Björn Gustafsson nu? Vi vill INTE se dom i festivalen igen.
I alla fall inte de närmsta åren.

3 kommentarer:

eurofivestar sa...

AB-SO-LUT!
Hela det här "Vi-har-inget-att-skriva-om-så-vi-försöker-skapa-ett-drev" grej är så übertöntigt och banalt.
Visst hon var nervös, men vem skulle inte vara det? Man blir så trött när så mycket av MF-bevakningen i kvällstidningarna är rena påhitt numera.

Anonym sa...

JAG orkar inte med Björn Gustavsson mer nu (på ett tag) // Jonas

Anonym sa...

För mig får dom gärna byta ut Petra Mede. Gapigare människa får man leta efter!