11 februari 2009

Toto, I think we're not in Gothenburg anymore...

Jag hade glömt av hur det fungerar när Melodifestivalcirkusen kommer til Sveriges mindre orter; där är det nämligen långt mycket viktigare än i Göteborg, Malmö och Stockholm att kommunen får synas i alla media, att de får visa upp sina tillgångar och får valuta för sina spenderade skattepengar.

Här är till exempel ett klipp ur senaste pressmeddelandet om allting spännande som händer till helgen:

"Under Melodifestivalveckan i Skellefteå kommer ni ges möjligheten att möta artisterna i helt nya situationer. Måns Zelmerlöw kommer att förvandlas till isracingförare bakom ratten på en rallybil och Markoolio kommer att visa Varuträsk bling-bling då han kör Porsche på sjöns istäcke. Ingen vill väl heller missa då Lasse Lindh och Bandet smakar den lokala läckerheten Calskrove; den kaloririka och lite skrämmande monstrositeten bestående av hamburgare, strips och tillbehör som bakats in i en Calzone-pizza…"

Visst låter det spännande? Tänk at få titta på någon annan som äter en pizza, liksom. Inget man gör varje dag. Undras varför?

2 kommentarer:

eurofivestar sa...

Hahahahaha :)

Stackarna som med Shirley Clamp i minnet kommer att göra allt för att unvika sjukdomar och förkylningar, och så dras de ut istället till diverse iskalla uppdrag :) Det är inte lätt att vara schlagerstjärna.

listoplisto sa...

Nejmen det är så vi roar oss här uppe i norr. Här i Kiruna tittar vi på renrace och om Lasse Lind skulle käka suovaskebab här så skulle vi nog vara stumma av förundran. Om sedan kommunalrådet också tittar på, då är lyckan total ;-)