04 mars 2009

Mera Mello i Metro

Det är inte bara Schlagerprofilerna som får vara med i dagens Metro - på insändarsidan hittar vi också huskörens Martin Kagemark som får berätta lite om våren...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Han är väl urtypen för "Alla ska vara med" även de som inte är bra nog!

Anonym sa...

VINN KLOCKOR OCH SMYCKEN FÖR TUSENTALS KRONOR: http://www.sonyericsson.se/festivalbloggen

Anonym sa...

Klart han ska vara med överallt. Räcker det inte med mf år ut och år in....

Lina sa...

Han som e så snygg... eller inte :-)

Oswald sa...

Martin är världens trevligaste och skönaste kille.

Har ni inte någon mer konkret kritik än personangrepp så behåll det för er själva, snälla!

Lina sa...

Han är säkert jättetrevlig. Jag menade absolut ingenting illa. Om jag ska komma med konkret kritik så får jag säga att jag tycker han ser väldigt onaturlig ut på scenen, och som kör/bakgrundsfigur tycker jag det inte är en bra egenskap.

Anonym sa...

men det är trevligt att han får jobba med sin man christer björkman tycker jag

Anonym sa...

(Det är jag som är anonym no 3 däruppe)

Har man en offentlig blogg där man publicerar inlägg så får man allt ta att folk kommenterar på sitt sätt. Jag vet att Kagemarks medverkan i MF har varit debatterad länge.

Mer konkret då: jag är trött på honom i MF och jag vill se nya och hippa dansare. Bra så?


Sedan att inte använda personangrepp. Ursäkta mig, men det gör nu ju titt som tätt här på bloggen.

T.ex.: i en av era videobloggar pratar ni ju om Star Pilots och "den tjocke" som ni anser inte passar in och som blir konstigt på scenen. I ett annat inlägg har ni en bild på dom där det är en pil ritad på "den tjocke" med texten "vem ska bort?"


Snacka om att kasta sten.......

Oswald sa...

Absolut.
Vi är inte guds bästa barn.
Men våra egna kommentarer tar vi ansvar för, och vi ansvarar också för innehållet här.

Vi gillar Martin, och om ett inlägg som inte alls handlar om hans insatser i MF genererar en massa onyanserade påhopp på honom som person så kan vi anting välja mellan att artigt be folk att sluta och vädra sina åsikter om det någon annanstans - vilket de självklart har lika stor rätt att göra som vi har att kalla folk för saker här i vår blogg - eller så ta bort inlägget totalt.

Det var verkligen inte svårare än så, och absolut inget försök att få oss att framstå som några hyvens snubbar utan fördomar eller elaka onyanserade åsikter.

Danne sa...

Oj, här var det en nästan lika livfull debatt som inlägget om att Malena vann Expressens undersökning...

Säger inget så har jag ingenting sagt ^^

Anonym sa...

Det finns inget värre än när man blir inställsamm!
Slicka på! Det är en liten gayvärld.

Oswald sa...

Tja, om du menar att visa respekt för någon genom att be snällt om att undvika elaka, anonyma kommentarer om den personen i en blogg man själv bestämmer över = slicka & vara inställsam så är det helt upp till dig.

Man kan ju dock fråga sig vad vi skulle få för några fördelar av det?

Förstår att det kan vara svårt att greppa, men ibland är det bara skönt att försöka diskutera saker utan att anoyma personer säger otrevliga saker om personer man känner.

Och jag tyckte Anonym 3 konkretiserade sina åsikter rätt bra andra gången (även om han fortfarande inte riktigt förstod skillnaden på att vi säger elaka saker med våra ansikten och namn offentliga eller om någon gör det helt anonymt på sin kammare utan att den drabbade ifråga kan ta den konfrontationen) och respekterar helt klart hans åsikter.

Jag var också trött på Martins (och några andras) nuna i alla nummer ifjol, men i år tycker jag att de blandat ut huskören jäkligt bra med ett gäng riktiga dansare och bra blandning på körmedlemmarna, så i år har jag helt släppt den biten.

Så. Kan vi lämna detta nu och snacka om mer väsentliga saker som vem som vinner årets Melodifestival eller vilka som går vidare från AC?

Det här inlägget var ju egentligen bara avsett som en hint om att det inte bara var vi som fick vara med i dagens Metro...