06 mars 2009

Sarah ställer in!

Det här kom precis från SVT:

"På grund av förkylning med halsbesvär kommer Sarah Dawn Finer inte att uppträda under fredagskvällens genrep och därmed inte heller medverka vid presskonferensen efter genrepet. Genrepet genomförs med en stand in: Brita Bergström."

Kanske kul för alla er Britta-fans där ute (som råkar ha en biljett till ikväll) men supertrist för oss som älskar Sarah och givetvis galet tråkigt för stackars Sarah själv.

Krya på dig från Schlagerprofilerna!
Det här är ju dock inte första gången någon kör med ersättare på fredagens genrep.

Jessica Folcker var så sjuk i Skellefteå 2005 att dåvarande körtjejen Jenny "Velvet" Pettersson fick hoppa in, och 2003 i Sundsvall hade estniska Maarja musikalföreställning hemma i Estland så Cecilia Wennersten fick hoppa in och sjunga Always on My Mind. Dessutom var Dea Norberg stand in för nämnda Jessica Folcker i Karlskrona 2006 då hon precis fött barn och Märta Grauers kommer som bekant ta Marinas plats ikväll då BWO-sångerskan är på väg hem från New York.

3 kommentarer:

t sa...

Trots pressmeddelandet kan jag meddela att Britta stavar just så, med dubbel-t som i Tobbe och Trus. Frågade henne nyss faktiskt ;-)

Anonym sa...

Det är lika bra att hon sparar sig inför lördagen. Heja Sarah!!

Mika sa...

Vi får be till schlagergudarna att Sarah kryar på sig. Hon har ju utan tvekan årets bästa låt, och tar den sig inte till final så vet jag inte vad jag gör.

Ska vi prata ännu mer stand ins, så tog ju Dea & Jenny över Gladys del Pilars nummer 2004 då hon bröt revbenen... Och samma år sjöng de Min Kärlek på repen... Och Linda Bengtzings Alla flickor tog de väl över 2005 på ett par rep?

Gode gud, vad hade vi gjort utan kören? ;)