20 mars 2009

Tack alla 11,288!

Finalveckans bloggstatistik damp just ned i min mailbox, och efter som vi är så sjukt stolta och glada över att förra veckan ha sprängt 10.000 läsare-vallen och fått snudd på fantastiska (med våra mått mätt) 11,288 unika träffar och 15,361 page views, måste vi bara ännu en gång tacka alla er suveräna läsare som kikar in här, läser och kommenterar.

Vi älskar er - och vi hoppas såklart ni fortsätter att kika in här då och då även om det inte är turné längre och även om våra inlägg kommer allt glesare!

Förresten; 1,063 läsare timmen efter finalen är helt absurt.
Absurt underbart.

15 kommentarer:

Sjumilakliv sa...

Ni är värda det, så sträck på er och var stolta! Kram!

Anonym sa...

De e för att ni e så javla grymma.

Marcus i Finland sa...

Den här bloggen äger!

Anonym sa...

Jo ni är den klart ledande svenska melodifestivalbloggen som bräcker varenda kvällstidning m m. Det har ni jobbat hårt för. Om man får säga nåt kritiskt tycker jag ni skulle dra ner på interna festarupplevelser och sånt som egentligen inte glädjer någon annan än er själva. Vi som följer melodifestivalen vid sidan av vill inte veta för mycket om er symbios med etablissemanget.

Mr C sa...

Tack för en bra blogg! Någon som vet vad medlemmarna i HEAT och Star Pilots heter egentligen?

Tommy sa...

Ni borde skriva något om att alla låtar som ligger på Rix topp6 just nu kommer från melodifestivalen, och att alla borde rösta på Agnes ;)
Mix topp20 har ju också endel melodifestivallåtar, sjukt vilken genomslagskraft tvälingen verkligen har!

Rallebullen sa...

Er blogg är den klart intressantaste av bloggarna runt melodifestivalen, skriven med stor intelligens och med ännu större melodifestivalshjärta. Det tror jag att era läsare känner av och därför stannar kvar.

Oswald sa...

Ni är så sjukt bra!
Tack för allt beröm!

Anonym snuddade dock vi något vi är medvetna om...men som är svårt att undvika.

Det är inte så att vi vill skryta med att vi hänger med folk som är med i festivalen - det är inte därför vi skickar bloggmess från fester och lägger upp bilder på oss.

Men samtidigt är vi sjukt besatta Melodifestivalfans båda två och vill verkligen dela med oss av vad vi får uppleva.

Plus att vi tycker det är viktigt att förmedla vår bild av artister och folk bakom - de är oftast sjukt mycket trevligare, varmare och roligare än vad som kommer fram i vanliga medier.

MEN! Det är en svår balansgång...

Och någonstans vill vi ju få lägga upp alla de där bilderna där vi får krama om våra favoriter (på QX.se går det ju inte) och då blir det här...

Men vad tycker ni andra?
Är det för internt?
Eller kan ni tänka bort Schlagerprofilerna och koncentrera er på en uppknäppt Måns Z (eller liknande) när det händer?
Vart går gränsen?

Vi vill jättegärna veta!

Bloggen är ju mest för er...men faktiskt liiite också för oss och våra egna Melodifestivalegon. :) Det är ju också en del i det som skiljer oss från kvällstidningarna.

Och vi älskar sån här kommunikation med er.

Anonym sa...

Mmm Jag vet vad killarna i H.E.A.T heter ....

Kenny,David,Jonas.Jimmy,Lars.Erik

Damian sa...

Thank you guys! Your blog is one of sites I visit everyday and study swedish by your articles. I really hope you'll be not less informative and interesting next year. I was in Stockholm that week and didn't expect so much activity with all these signings and meetings with artists. Hope to come back next year again. I saw Ronny in Globen on Friday after dress rehearsal, wanted to come to say thanx for your work but he looked very busy so I decided not to take away his attention from working process and say thank you now :)

Razorraz sa...

Jag tycker att det är de mer personliga delarna i bloggen som skiljer den från den stora massan av melodifestivalsinformation som finns där ute. Balansen har varit mycket bra i år, med lagom mycket information och insidersnack. Man känner sig lite närmare cirkusen när man är här. Ingenting är större än ni! ;)

Rallebullen sa...

Razorraz = Rallebullen. Google bråkar med mig.

Anonym sa...

Tycker ni avväger GRYMT BRA vad och hur ni ska skriva här - det bästa är då ni skriver helt superseriöst om en artist/låt och samtidigt vågar lägga in en snyting till kommentar så man trillar baklänges...!!!!!
- Det känns ärligt & uppriktigt det ni skriver och ni hymlar inte med något, utan säger rakt av vad ni tycker i den stunden, utan att för den skull gå över någon gräns och kränka/göra bort någon.
PROFFSIGT helt enkelt.
Ni är SKITVIKTIGA i hela den här Mellocirkusen, hoppas ni känner det!
STORT TACK, keep on keepin it up! ;))

Oswald sa...

Fan, vad glad jag blev att få läsa det där inlägget just idag! Sitter i mitt kontorslandskap på mitt vanliga jobb och har haft en trist & dålig dag...och så får man plötsligt oväntat med beröm från okänt håll. Lovely! TACK!

Just nu när den trista vardagen tagit över, och vi har nada att blogga om och som bäst försöker fundera över vad vi lämpligast gör med 42 ESC-låtar, så känns det där dessutom som en grym sporre.

Räkna med att vi just nu laddar som bäst med ett riktigt tugnt artileri - håll ögon och öron öppna...och fortsätt läsa! KRAM

Holger sa...

Jag läser er blogg konsekvent. Inte bara under melloperioden utan både innan och efter. Och jag håller med alla om lovorden till er. Tycker ni gör det skitbra. Annars skulle man inte återkomma hit hela tiden. Även om man inte alltid håller med er, så är era åsikter viktiga för oss mellofans.

Men.. (there's always a but :)) i diskussionerna om de privata delarna av bloggen så tycker jag inte om dem lika mycket. Eller bilderna vill säga. Likadant med er Frenemys blogg. Det kan bli lite väl mycket "vi är med på kort med Måns, tjoho" ibland. Men samtidigt är det ju bara att skippa de inläggen så för mig spelar det kanske inte så stor roll, mer än att man blir lite besviken när man ser en bild istället för en klockren analys av något.

Så där ja. Då fick jag skriva av mig lite också.
Även om det negativa här blev mer än de positiva så är väl skillnaden 95%-5% till det positivas fördel i mitt tycke till eran blogg.

Ta åt er av allt positivt, så vi får en lika glittrande blogg även nästa mellocykel.