23 april 2009

ESC-Kommentatorerna klara!

Nu är det klart! Shirley Clamp och Edward af Sillén kommenterar årets ESC-sändningar från Moskva! Schlagerprofilerna jublar åt att SVT äntligen får en kommentator som är kunnigare än de flesta på området, och som dessutom kommer att leverera ett humorfullt prat fullt av små blinkningar till ESC-historien. Och just det.., Shirley, jo, det blir nog bra med henne. Bara hon hålls i schackt av Edward och inte blir lika jobbig och blabblig som hon var i ESC-panelen i fjol.

10 kommentarer:

Anders sa...

Fick hon kicken från Vivo? :D

Björn sa...

Känns som om det räcker med Edward. Överhuvudtaget är det onödigt med 2 st som leker Piff och Puff och jag fattar egentligen inte vad Shirley har där att göra. Hon är ingen expert på tävlingen och om hennes roll är att kommentera det "artistiska uttrycket" eller vad det brukar kallas, så är det ju så kort om tid mellan bidragen. Och, javisst, hon var allt annat än lysande i "Inför"-programmen förra året. De var ju dessutom förinspelade och nu är det upp till bevis i direktsändning! Minns en bedrövlig Lotta Engberg som bisittare i radion på 90-talet. Brr...

Oswald sa...

För oss som känner till Edward och hans kapacitet så känns såklart Shirley lite överflödig, men jag antar att SVT ville ha ett "affischnamn" för alla utanför MF/ESC-bubblan också.

Men jag litar på att Ed håller henne i strama tyglar.

Holger sa...

Känns som att jag är missnöjd med allt inom schlagern nuförtiden. Men... håller med Björn. Det hade räckt med Edward. Har aldrig gillat Shirley och har ingen förståelse för varför hon ska vara med här.

Edward däremot. Suveränt. :)

På något sätt känns det mer och mer som att det behövs någon ny i ledningen för allt vad melodifestival heter. Inget mot Christer Björkman. Han har gjort ett galet bra jobb. Men nu behövs en nytändning. Frågan är bara vem som ska ta över som general.

Anonym sa...

Oh not Shirley! Hon gav ett sånt ointelligent intryck i förra årets "inför...". Hade väl varit bättre med Charlotte eller Carola?

Anonym sa...

Trevligt // Jonas

Anonym sa...

Gräsligt med Shirley... hon var helt helt fruktansvärd i inför programmet förra året!!

fattar inte varför!!

Anonym sa...

Tycker mest att kommentatorerna är jobbiga och förstör.

Nille sa...

Känns som att de börjat förbereda inför Edwards övertagande som general. :P

Esc-Panelen sa...

Man saknar allt Pekka Heino, den bäst av alla. Får hoppas den inte blir allt för mycket kacklande om roliga vitsar fram och tillbaka bara =)