01 maj 2009

Ny video och ett nytt bekräftat gästspel

Vitrysslands bidrag har nu tillslut fått en påkostad video som traditionen erbjuder, och visst är Eyes that Never Lie något lite bättre när man inte känner man vill gå fram och rufsa till Petr Elfimov i håret hela tiden. Med det inte sagt att jag tänker skaffa hans videofrisyr heller...Samtidigt har det nu bekräftats att medan britterna sätter Andrew Lloyd Webber på scen för att försöka dra till sig lite röster så kommer tyskarna plocka in Marilyn Mansons gamla flamma burlesque-drottningen Dita von Teese bakom Oscar Loya - i alla fall har hon själv sagt det till tyska tabloiden BILD - och motiveringen sägs vara att "the stripper dancer is popular in Eastern Europe".

Hm. Strippor är väl hyfsat populära i alla länder, och frågan är om det inte varit lättare att skicka en bättre låt som inte innehåller Scatman Joe-tungmålstalande?

4 kommentarer:

Robert sa...

Farligt bra låt som jag tror kan komma långt... och farligt att låten kommer precis före Malena...

Holger sa...

Ja, helt klart en av de bättre jag har hört än så länge i årets tävling (bara hört de som sänts i SVT:s kassa förhandsprogram).

Däremot förtår jag inte alls hypen kring Armenien.

Frågan är vilken svensk som ska upp på scen för att matcha Webber och von Teese. Björn & Benny eller Victoria Silvstedt för att matcha de andras kriterier?

Birdseed sa...

Zlatan!

Robert sa...

Jag förstår hypen kring Armenien. Låten har ett skönt gung och känns modern. Kan komma top 5.