15 oktober 2009

Melodifestivalbidrag diskat!

Ett av de utvalda bidragen har idag diskvalificerats. ”Never Heard Of Him”, skrivet av Figge Boström (t & m) och Anna Engh (t & m) plockas ut ur tävlingen.
- Det visar sig att bidraget har varit publicerat på nätet, vilket inte är tillåtet eftersom bidragen i Melodifestivalen måste vara opublicerade, säger Thomas Hall, projektledare och tävlingsansvarig för Melodifestivalen 2010 i ett pressmedelande.
Vilket bidrag som kommer att ersätta det diskade bidraget meddelas senare.
- Det är väldigt tråkigt att behöva diska ett bidrag, men nu börjar mitt jobb med att hitta en passande ersättare bland våra reservlåtar, säger Christer Björkman, tävlingsproducent för Melodifestivalen 2010.
Schlagerprofilerna säger:
In med Le Kid! In med Sheelah! In med Alcazar! In med pop! In med vad som helst som vi kommer att gilla!

3 kommentarer:

Lina sa...

Sheelah!!!

Kalle Mange sa...

Det här med att bidragen inte får vara publicerade (på nätet) blir ju lite skevt när det finns Webbjoker.

De låtarna har ju möjlighet att få massiv exponering i förväg. Skulle vara kul att veta hur Melodifestivalledningen har tänkt egentligen.

Och det skulle vara kul och höra vad två schlagerrävar som er tycker om Kärleken vänder allt: http://svtplay.se/v/1726080
En klassisk schlager enligt oss iaf.

Anonym sa...

Kan inte säga annat än LeKid... Melodifestivalen behöver glad-pop Band som LeKid för att fortsätta vara sveriges ledande musiktävling!!!