30 november 2009

00-talets 31 bästa melodifestivallåtar!

Decenniet som kallas 00-talet lider mot sitt slut, ett decennium som förmodligen få personer skulle ha något emot att kalla det bästa i melodifestivalsammanhang någonsin, och det kan vi såklart inte bara låta passera obemärkt här hos Schlagerprofilerna.

Så hur sammanfattar vi detta bäst då? Tja, eftersom vi redan sammanfattat låtarna 2009 här, så kan vi ägna hela december åt att lyfta blicken lite och sammanfatta 00-talet istället, och det tänker vi göra genom att varje dag avslöja en av de Topp 31 bästa låtarna mellan 2000 och 2009!

Den första december (i morgon alltså) avslöjar vi nummer 31 och på självaste nyårsafton så får ni slutligen veta vilken låt som i Schlagerprofilernas öron är 00-talets absolut bästa bidrag. Listan är såklart framdiskuterad mellan era två favoritbloggare, och vi räknar med en hel del höjda ögonbryn, medhållande nickar och arga kommentarer längs resans gång.

Häng med hela vägen! I morgon klockan 12 kör vi igång.

1 kommentar:

Uffe sa...

wow!!

detta ser jag fram emot!
eftersom jag verkligen gillar vad ni skriver.. må det vara skvaller en del men oftast så har ni alltid rätt och skriver på ett mkt vettigt sätt!

kalas!