28 november 2009

Twitter f*ttor är vi allihopa!

Ni följer väl Schlagerprofilerna på Twitter? Om inte är det verkligen dags att börja göra det nu, för annars lär ni missa en stor del av vad den här bloggen har att erbjuda.

För er som redan använder twitter finns absolut ingen ursäkt; in på @Schlagerprofil och adda med en gång!

För er som inte använt Twitter tidigare, tycker det verkar dumt & onödigt, eller helt enkelt inte vet vad det är så säger vi tänk om!

Ni behöver absolut inte skriva/twittra själva. Ni behöver inte ens ett konto, utan kan gå in och kolla på http://twitter.com/schlagerprofil med jämna mellanrum som ett komplement till bloggen och stanna vid det. Eller så registrerar ni ett eget konto, addar oss, och får förutom våra direktrapporter chansen att följa några av våra favoriter som Sarah Dawn Finer, Malena Ernman och Måns Zelmerlöw i deras dagliga twitter.

Så vad kommer ni att missa om ni ändå ignorerar detta och fortsätter att "bara" gå in här på "Sveriges största schlagerblogg" (ok, vi KAN ha sett några avsnitt förmycket av Idol och Peter Jihde)?

A) Vårt Idoltwittrande varje fredag: Alltid är det någon av oss som har ett och annat att säga, och om ni har bättre för er på fredagarna (vem har inte det) än att sitta vid TVn – eller om ni helt enkelt inte klarar av nämnda Jihde) - så är det oftast bara att checka in för att se vem som åkte ut i samma stund som det händer.

B) På måndag avslöjar SVT hälften av artisterna i Melodifestivalen 2010. MrR kommer då att finnas på plats i TV-huset på Gärdet och twittra artist för artist som avslöjas i realtid. Ingenstans kommer ni få alla artisterna snabbare än här!

C) När MF10 drar igång kommer vi twittra oavbrutet under de fyra dagar vi finns på plats på fester och repetitioner. Tillhör ni dem som inte bara vill ha lagom koll på melodifestivalen utan i stort sett vill veta allt ni kunnat se själva om ni var på plats? Tja, då finns det bara ett ställe där ni hittar det: http://twitter.com/schlagerprofil

Bli en Schlagerprofilerna-Tweet! Du kommer inte ånga dig.

Puss&Kram K&R

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh va jobbig jidhe är när han tjatar om det HELA tiden., Doobidoo är ju fan en större musiktävling än idol. Nä lär av MF OCH BYT programledare varje år.... // Jonas

Mick sa...

Jag vet inte ens vad twitter är! :(

Oswald sa...

Mick, det var det jag försökte förklara i det här inlägget...med begränsad framgång tydligen.

Klicka bara på länken ovan så löser det sig ska du se!

Mick sa...

Oswald jag är väldigt trög! ;)

Ska klicka på länken!