16 januari 2010

Annankadun kulmassa - en hel massa kul!

Jag får erkänna att jag är dålig på att följa de europeiska ländernas nationella finaler i ESC. Nä, jag får väl helt enkelt erkänna att jag faktiskt inte är så pass intresserad av ESC (Melodifestivalen har alltid mera varit min grej) att jag orkar hålla reda på vem som kommer åtta på Malta eller om det finns något portugisiskt bidrag jag skulle gilla. Jag är dessutom ganska säker på att mina långt mera besatta vänner upplyser mig om sådant i så fall.

Men! Jag läser såklart Pierres utmärkta blogg regelbundet, och föll därför över det här fantastiska bidraget som igår gick till final i Finland. Heli Kajos Annankadun kulmassa är verkligen hur söt som helst och tjejen som sjunger känns helt fantastisk. Med bara en liten uppfixning av det gymnasiala numret och Finland kan ha en liten pärla i sin hand att skicka till Oslo i vår om de vill och vågar. Se själva.

2 kommentarer:

Anonym sa...

SKITLÅT som hör hemma i toalettstolen eller papperskorgen! Jag tackar Gud att jag inte är finsk! Bara ytterligare ett bevis på att vi svenskar är bättre på musik!

Robert sa...

Håller med... sicken skit! :)