26 januari 2010

Sannas nya singel "Devotion"!


Bromöllas finest, Sanna Nielsen, är tillbaka med nytt material, och släpper första singeln från nya plattan i dagarna. Devotion heter låten och låter klassisk Sanna med en släng I´m Alive med Celine Dion. Lyssna och köp den här!
Schlagertvåan, som idag kommer hem från Thailand efter en lång semester, bloggar förresten lite också, och den bloggen hittar ni (underligt nog) här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj en BeeGees schlager med en produktion from hell... stark refräng men versen är sååå gammeldags!

Dansbandspubliken kommer bli glad dock tror jag!!

Robert sa...

Har alltid undrat varför vissa artister år efter år som varit med i melodifestivalen tidigare släpper nya singlar precis samtidigt som det är melodifestivalen. Är det möjligtvis låtar som INTE kommit med till de olika deltävlingarna (antingen ratad inte hunnit komma in i tid) men som de vill släppa till allmänheten ändå? Någon som vet?

Oswald sa...

@Robert: Jag skulle tro det är lite olika från fall till fall, men en del av dem (till exempel Linda & velvets duett som släpps i februari) är låtar som inte kommit med, medan andra säkert bara släpps just nu för att den här typen av musik och artister får en massa uppmärksamhet i Mello-tider, och innan finallåtarna får spelas finns det ju ett utrymme för deras låtar på radio.