07 januari 2010

Sista bidraget klart!

Idag meddelade SVT äntligen vilket bidrag som blir den sista Jokern, och precis som vi hintade om igår blir det en artist som skickade in en demo på en av förra årets låtar, men som sedan inte ville sjunga den: Pauline.

Pauline, bland annat känd för hitsen Runnin Out of Gaz och Give Me a Call, sjöng på demon till Killing Me Tenderly, men fick kalla fötter i sista stund och låten gick sedan som ni vet till Anna&Maria. Det är en ganska schyst demoversion dock, som ger låten en lite skitigare feeling.

Nu har Pauline alltså tänkt om och kommer dyka upp i Sandviken i februari med låten Sucker for Love, skriven av Fredrik "Fredro" Ödesjö, Andreas Levander och Johan "Jones" Wetterberg, och som hon beskriver med orden: "Den har en liten gnutta Shirley Basseys Big spender kryddat med Cabaret-känsla, men den är ändå ”jag” eftersom den låter lite 60-tal och så"

Här kan ni läsa MrRs intervju med Pauline.


3 kommentarer:

Johan sa...

Härligt! Jag gillar Paulines röst och hennes hits, men det roligaste av allt är att en av låtskrivarna förutom smeknamnet "Jones" heter exakt likadant som undertecknad! Antagligen det närmaste melodifestivalen jag någonsin kommer =)

Schlagerboys sa...

Where is Lena PH???

Alexander sa...

In Smauland. Where else?