10 februari 2010

Jessica & Didrik hos Skavlan!

Missa inte fredagens avsnitt av snackshowen Skavlan, som sänds samtidigt i svensk och norsk television. Då gästas nämligen den norske pratshowmannen av Jessica "Andra Chansen" Andersson och norske Didrik "nästa-ESC-vinnare" Solli Tangen. Andra gäster denna fredag är bl.a Norah "hissmusik" Jones och Patrik "2,42" Sjöberg.
21.30 SVT1

6 kommentarer:

Oskar sa...

Hur ser Schlagerprofilerna på det sätt Svt allmer anpassar startfälet efter bra Eurovision placeringarna. Nu nämligen försvinner den "svenska gladpopen" från Melodifestivalen. Utveckling eller självmord?

MrR sa...

Både bra och dåligt. Den svenska gladpopen ska alltid ha en plats i MF och det har man missat i år. Nästa år vill jag se fler sådana låtar. Men samtidigt älskar jag att festivalen utvecklas och att nya genres tas in, Jenny Silvers låt är ett lysande exempel på detta. Inget fantastiskt för mig, emn jag fattar att det tilltalar en viss grupp.
Men utvidgningen av genres får inte ske på bekostnad av sånt som schlagerboabrudarna, bögarna och barnen trots allt dansar till resten av året. Popdiscoschlagerlåtar som Show Me Heaven, Hope & Glory, Deja Vu, Smiling in Love, Hero osv ska ALLTID ha en plats i festivalen. Och det har juryn/Björkman misskött i år. //MrR

Anonym sa...

Länge leve jessica "älskade schlagersessan" andersson!!! HURRA!!

Alexander sa...

Nu blev det fel, MrR!

Didrik "nästa-ESC-vinnare" Solli-Tangen? Njea...

Oskar sa...

MrR: Tack för svaret, det är tyvärr så vi får uppleva årets festival...no hits for kids.
Men Björkman är ju felfri (Enligt han själv);)

Anonym sa...

I första hand är det faktiskt underhållning i sverige som gäller,, esc är mest bara bonus. Det är många jag känner som inte bryr sig om esc utan gillar bara svenska festivalen.. // Jonas