11 februari 2010

Manboy - Eric Saade

Blixtrar och dunder - magiska under!

Eric Saade startar med blixtrar, regnljud och ett gäng unga dansare uppklättrade i ett nät. Sen brakar en Kempeschlager av bästa märke igång - tänk en dansbeatstung Cara Mia som låter långt mycket mera modernt, en hitigare Unstoppable, en schlagerpudrad variant av Baby Goodbye - frontad av en kille som är så söt att jag får hål i tänderna.

Numret innehåller väldigt mycket dans - i slutet slänger Eric micken och bara dansar i en massa vatten (som vi inte sett än, men tre personer har varnat mig för att jag kan bli blöt snart) - och jag får erkänna att jag köper det här med hull och hår. Mina armhår reser sig typ av schlagerlycka.

Är det inte dags att vi skickar en 20+ kille till Eurovision för första gången sedan Tommy Körberg 1969?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Intressanta är att jag smälter totalt när jag ser honom, och han är bara snart 20 medans Jimmy Jansson, som också var runt 19-20 när han sjöng vi kan gunga och Amanda och honom AVSKYDDE jag verkligen. Såå olika det kan vara.. // Jonas

Anonym sa...

OCH nu är jag säker efter er beskrivning: jag kommer definitivt älska honom och den låten.. Hoppas jag. // Jonas

Mick sa...

Vad glad jag blir att läsa det här Oswald! Hopfull!

Anonym sa...

19 år är Eric

Ellen sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Herregud, har vi inte skickat en ung kille sedan 60-talet? ÄR det på riktigt?!
Det här verkar ju lovande. Men går inte mikrofonen och ineargrejerna och allt sönder när det kommer vatten på det? Och tänk om det blir en vattenskada i arenan? Hahahah.
Jag känner mig som den där tv-gubben i bakom kulisserna-dokumentären från ESC 2000 som säger att han personligen ska lämna arenan under Pontares nummer eftersom pyrot är för farligt... hahah.