15 februari 2010

Polen och Armenien har valt!

Medan Sverige går in i tredje advent vad gäller Melodifestivalen så har Polen och Armenien redan firat sin schlagerjul och valt ut sina bidrag. Så här låter de.

Armenien: Apricot Stone med Eva RivasPolen: Legenda med Marcin MrozińskiArmeniens lilla aprikostrudelutt tycker jag faktiskt om ögonblickligen. Inget jag gör volter till kanske, men en snygg brud med en bra refräng fungerar alltid för mig. Armenerna behöver verkligen inte skämmas i år heller.

Det polska bidraget däremot är värsta sortens tvåspråkiga eurovisionpudding för mig. Det är när länder skickar sådana här bidrag som sin vinnare som jag börjar tänka att Melodifestivalen kanske inte är så dålig i år ändå... Usch.

3 kommentarer:

Alexander sa...

Är inte särskilt förtjust i någon av låtarna men Armenien har definitivt den bättre låten.

Anonym sa...

skulle kunna slå vad om att polen kommer högre en Sverige. Enligt mig är den långt ifrån en lysande låt, men den är långt ifrån dålig och jag är 90 % säker på att den når final

Anonym sa...

Haha jag tyckte att Armeniens låt var urlöjlig, jag satt och skrattade lite tyst för mig själv när jag hörde den första gången! Polens bidrag gillade jag faktiskt! Kanske inte världens bästa låt, men jag gillar känslan över den, den känns lite Fairytale-inspirerad.