14 februari 2010

Schlagerprofilerna hjärtar Andreas (men inte hans låt)


Som ni förstått så är vi allt annat än förtjusta i Andreas Johnssons Globenfinalist We Can Work it Out. Herregud, vi gav den ett riktigt bottenbetyg i vår QX-sammanfattning.
Men vi har gång på gång poängterat att det är inte Andreas det är fel på. Det är låten som vi inte gillar. I våra öron är den trist och händelselös, och berör oss inte alls. Han är dock, tvärtemot sin låt, riktigt vass och en stjärna i våra ögon.
Camp Andreas verkar ha läst och hört det vi har skrivit, och som ni ser på bilden verkar Herr Johnsson inte ha några som helst problem med att posera med de två Schlagerskribenter som gav honom ett stycke bottenbetyg. Däremot verkar hans vänner ha problem med att vi överhuvudtaget gick fram och bad om att få ta en bild ihop med honom. Det var tydligen fel.
Weird tycker vi, då vi hellre går fram och står för vad vi tycker, än smyger omkring i periferin och låtsas som att det regnar. Schlagern är ju en stor kul fest och det hör ju till att man betygsätter, sågar och hyllar. Och plåtar. Och plåta, och prata med artisterna, det kommer vi att fortsätta med, oavsett om vi gillar låten eller inte.
Vi hoppas att vi återkommer under Globen-veckan med ännu fler Andreas-bilder och förhoppningsvis även få en liten "Speeddejt-film" med honom.
Om hans vänner tillåter det.

6 kommentarer:

Linda-Marie sa...

Jag älskar er blogg! :D <3

Maria sa...

Vilken tur att resten av sverige inte tycker som ni :)

Anonym sa...

Vad sa jag?? BiB- kvinnorna är MÅNGA! En bra grejj är att jag har ett pausnummer att gå på toa i Globen :) Nu vill jag ha ett par tjejer i finalen också,, Go Alcazar och Elin lanto!!! // Jonas

eurofivestar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ellen sa...

Andreas ÄR sjukt trevlig. Jag och ett par kompisar hade en riktig Andreas-period runt 06/07. Vi var helt övertygade om att HAN var bäst i heeela världen på att kramas. HAHAHAH.

Anonym sa...

intressant att fyra manliga soloartister gått till globen hittills, känns lite som om Salem och Andreas tävlar om samma tittarröster, och Saade och Ola tävlar som samma, hmmm, kanske stjälper dom och så kommer nån annan med nåt helt eget och tar hem alltihop, kanske rent av dags att nån från andra chansen vinner alltihop för första gången,

// Laban