13 februari 2010

Schlagerstudio-snark!

Vi hade spelat in en tretton minuter lång Schlagerstudio till er - men efter att den laddats upp på YouTube i en dryg timme fick vi den hårda vägen bli påminda om att ett YouTube-klipp bara får vara högst tio minuter.

Så nu har vi klippt bort allting om kvällens show, trimmat ned det till nio minuter och kör igen. Så för er som är Schlagerstudionsugna - håll ut!

Kommentarerna om kvällens show gick för övrigt ut på att vi älskar den inledande parodin på gamla programledare där främst Christine briljerar som Petra Mede, Charlotte och Lena Ph (men där vi tycker Måns skulle vågat visa rumpan eller tagit in en butt-double), att vi gillar Dolph-filmen (speciellt Amy Diamond i den) och att han inte är saknad för C&M börjar bli varma i kläderna och klarar sig själva - och att MrK tycker Glada Hudik feat. Måns gör en vacker version av Kents låt Sverige (medan MrR fattade nada varför det satt en dam bakom honom och grät, rörd till tårar av det fina framträdandet) som mellanakt.

Resten får ni höra om en stund.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snabba ryck, vill se nu/ MR

M sa...

Kort fråga: hur många får man vara på scenen, åtta eller? Har ju varit sex förut...är det nytt för iår eller missade jag det förra året?

Oswald sa...

Sedan förra året får man vara åtta på scen i Melodifestivalen - medan fortfarande sexpersoners-regeln gäller i ESC.

Det var bland annat därför Malenas nummer var tvunget att göras om efter fjolårets Globenvinst.

M sa...

Just det, tack för snabbt svar!