13 februari 2010

SCHLAGERSTUDION SANDVIKEN - Del 3

Caroline, Christine...adrenalin!
Här är en spontan schlagerstudio.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han ha ha vilken ilsk schlagerstudio, hoppas ni i allafall hade en kul efterfest! Strax ska jag äntligen få kolla in veckans deltävling efter att bara ha hört de små snuttarna tidigare! Och håll dig undan istapparna Ronny, vi vill ju ha schlagerstudio från GBG och Malmö oxå!

Håller verkligen med om att man saknar alla bra tjejers representation! Man måste nog börja stödrösta...och börja gapa om kvotering, 50/50 i delfinalerna.
Men är det verkligen så illa att bidragen inte blir mkt bättre...?

Happy Valentine!
/ Lagergrenskan

Anonym sa...

Tycker ni snackar så mkt skit! XD alla låtar behöver inte ha en Kempe-slinga och Andreas har en skitvacker låt med en rörande text med en innebörd i sin låt som ingen annan haft i år.

Globenvinnare? kanske inte men han förtjänade sin finalplats och just nu är han den enda med en ballad som funkar och jag hoppas faktiskt han kommer topp3.

Nu jävlar väntar götet med Alcazar!

// Sebbe

Anonym sa...

VA behöver inte alla ha en Kempe-slinga??

;-)

/Kempe

Sjumilakliv sa...

Själv tyckte jag faktiskt att Andreas Johnsons låt växte rejält när man hörde den live än jämfört med 1-minutsversionen.

Jag höll för övrigt ögonen öppna efter er igår - tänkte komma fram och säga tack för en grym blogg ;) Menmen, det var så mycket folk att det var svårt att hitta någon alls :D