13 februari 2010

Eftersnack

Sådärja!1Schlagerprofilerna pustar ut efter en svettig kväll där SVTs kameror helt missade Eric Saades vatten och där vår zzzzznarklåt med Andreas Johnson gick till Globen.

Fast okej. I ärlighetens namn så gör det inte så mycket. Eric var vår kille nummer ett och det viktigaste var faktiskt bara att han gick till Globen som etta med segerhäng. Så sjukt kul. och bildproducenten som klippte in en gråtande Molly borde få medalj (jaja, hon grät när Birro åkte ut också...men det här kändes äkta).

Å visst gillade vi både Kalle, Hanna och Pauline bättre, men Andreas är en bra artist som verkar vara en genomtrevlig snubbe och det är bara låten vi tycker är ett zzzztort zzzzömnpiller. Men krävdes detta för att boosta hans karriär, så visst. Kalle och hans killar borde gå via AC i vilket fall. Trist bara för MrR som inte bara lovat ställa sig under Sandvikens största istapp imorgon, utan dessutom förlorade en massa pengar till Svenska Spel... Men vi tar igen det när Eric vinner i Globen.

Och Pauline är så värd sin AC-plats också. Kul! Och Hanna är värd varje framgång som finns. Vilken brud! Ge henne en lite mer publikfriande låt nästa gång - men med samma edge - och då jävlar! Ani Lorak, släng dig i väggen!

Plats 6, 7 och 8 är det väl inte så mycket att säga om. Clownigt och blekt och vi hade gärna fel om Dogge & Andra Generationen. It's Hanna anyday.

Vad gäller programmet så gillade vi Måns och Christine redan förra veckan - men var de inte ännu bättre idag? Måns är fanimej säkerheten själv och kollar aldrig i manuskorten, och Caroline är ju fantastisk i sina imitationer. Charlotte och Lena Ph var ju fanimej på pricken. We love them! Sen är det ju inte "ett skämt i sekunden humor" i år som när Petra och Luuk var igång, men det är nästan bara skönt. I alla fall så länge vi får Edward af Sillén-humor serverat via fläskfiléskyltar.

Okej. Det var det. Nu ska vi på efterfest och i morgon kan ni se mingelbilder på QX.se. Vi återkommer med fullstyrka på onsdag - och på fredag kväll ska ni se till att vara i Göteborg. Då kan ni nämligen få dansa till Schlagerprofilernas favoritschlagers hela kvällen! Mera info om det här i bloggen framöver.

Samba Sambero!

14 kommentarer:

Slinkan sa...

Caroline? ;)

M sa...

Men hallå grabbar! Haha, hon heter inte Caroline, utan Christine, är ni redan fulla eller?! Men FAN va synd att Hanna åkte ut, det var det snyggaste nummer jag sett på länge, så proffsigt och coolt! Andreas var så mycket bättre nu än när jag lyssnade på "enminutaren" så är väl ok då, och de andra två också men tycker Hanna skulle gått vidare som sagt... Mer humor och bättre fastival ikväll, i mitt tycke, nu kör vi på mot nästa lördag! LOVE and peace, M.

Ellen sa...

Nu har ni skrivit Caroline VÄLDIGT många gånger. Hon heter ju Christine.
Jahmen vad hände med vattnet? Det var ju mycket snyggare på alla stillbilderna... Det var så blått ljus i tvn att det liksom blev helt suddigt.
I GÖTEBORG!? Nä, nu får ni se till att upprepa djsuccén i Stockholm. Punkt slut. ;-)

Anonym sa...

Jag tycker att Erics "Manboy" är betydligt svagare än "Sleepless"... tror INTE att han kommer att vinna i Globen.

//Marcus

P. sa...

nej, det blir ingen Globen-vinst för Saaaade. Tänk till exempel på att i finalen konkurrerar Saaaaade med Ola och (förmodligen) Darin om samma segment röstande publik.

Anonym sa...

Och Peter Jöback...

Nille sa...

Varför har svt valt att presentera resultatet av plats 2-5 som de gör? Inte direkt spännande...

Anonym sa...

Verkar bli ett killår iår,, och hoppas två resterande tävlingar håller högre klass än detta, gillade bara saade, hanna o pauline,, resten var ren skit. VILKA satt egentligen i juryn som valde låtarna? Flera jag känner på FB tyckte detta var riktigt dåligt.. // Jonas

H sa...

Men allvarligt talat. Låtarna? Vad är det för nåt i år. In med lite hitlåtar. Börjar känna mig uppgiven.
Tycker faktiskt att Johnsons låt är bäst hittills. Och det säger mycket.

Och de här töntiga inslagen (nu exemplifierat med Dolpg-grejen)! Fy fan vad töntigt. Måste man ha sånt här varje år. Det är väl bättre att köra en till låt med Glada-Hudik-gänget, som var grymma.

Anonym sa...

Nu menar jag alltså låtarna inte showen i helhet. OCH jag blev asnervös där ett tag innan saade ropades upp (fan tänk om hemska AG skulle tagit hans plats??) och jag vill INTE se min telefonräkning nästa gång... :/ // Jonas

Danten89 sa...

Erics mick är avslagen under skyfallet, om den vore på så skulle det spraka ordentligt. El+vatten är ingen bra kombination? ;))
Kramen!

Anonym sa...

Shit vad kul att Saade gick direkt till final! Sorry tråk/blek-Ola, nu har du ingen chans i Globen.

Fattar inte att så många tycks gilla Olas låt, den är ju så dålig. Dessutom ett riktigt trist nummer. Ska man vara helt ensam måste man ju besitta åtminstone LITE utstrålning och karisam!

Näni, Eric han vet vad vi schlagerbögar vill ha - nämligen show!!! Happy Valentines Day, bitches!

Mojje sa...

Brukar alltid vara lite avis på er som är på plats, men i år går ni faktiskt miste om det roligaste - Annika Lantz kommentarer på text-tv!

Hon har hittat sitt rätta element - man slipper höra hennes enerverande stämma och kan ta till sig hennes excellenta träffsäkra humor på rätt sätt. Sitter man ensam hemma i soffan är det perfekt sällskap!

Anonym sa...

Tänkte också på det, vem sjunger när han står i regnet, nån bakom scen eller?