13 februari 2010

SCHLAGERSTUDION SANDVIKEN

Här har ni ett långt matigt Schlagerstudion att ladda upp inför kvällen med!

Vi hade spelat in ett tretton minuter långt klipp till er - men efter att det laddats upp på YouTube i en dryg timme blev vi den hårda vägen bli påminda om att ett YouTube-klipp bara får vara högst tio minuter... Så nu har vi klippt bort allting om kvällens show PLUS det som handlade om en liten happening nästa vecka (det får vi berätta om en annan gång), trimmat ned det till nio minuter och kör igen. Håll till godo!De bortklippta kommentarerna om kvällens show gick för övrigt ut på att vi älskar den inledande parodin på gamla programledare där främst Christine briljerar som Petra Mede, Charlotte, Nour El-Refai och Lena Ph (men där vi tycker Måns skulle vågat visa rumpan eller tagit in en butt-double), att vi gillar Dolph-filmen (speciellt Amy Diamond i den) och att han inte är saknad för C&M börjar bli varma i kläderna och klarar sig själva - och att MrK tycker Glada Hudik feat. Måns gör en vacker version av Kents låt Sverige (medan MrR fattade nada varför det satt en dam bakom honom och grät, rörd till tårar av det fina framträdandet) som mellanakt...

...och så var det den där happeningen då...men vi suger lite till på den. Håll ögonen öppna! Alla kommer vara välkomna.Rättelse: Efter att klippet spelats in märkte vi att vi av misstag läst Gefle Dagblads klädbetyg istället för låtbetyg... UPS! Här är det korrekta betygen satta av tidningens Stefan Andersson:

1. Eric Saade: ”Manboy”
"Låten sätter sig på direkten och skulle inte Saade komma bland de fyra känns det nog som en kalldusch" Betyg: 5

2. Andra Generationen och Dogge: ”Hippare Hoppare”
"Det blir antingen fågel eller fisk i kväll."
Betyg: 3

3. Anna Maria Espinosa: ”Innan alla ljusen brunnit ut”
"...skulle den här låten nå ända fram till EM i Oslo får vi många röstpoäng av Finland."
Betyg: 2

4. Highlights & Mis t: ”Come And Get Me Now”
"...den har växt och skrällvarning för Thailands-paret som tussats ihop med dansbandet Highlights vars sångare sätter ordentligt tryck i den glada mjuktechnolåten."
Betyg: 3

5. Pauline: ”Sucker for Love” "Jag får nog ta tillbaka min tidiga spådom att Pauline skulle nå Globen."
Betyg: 3

6. Andreas Johnson: ”We Can Work It Out”
"Tydligt att han denna fjärde gång i Melodifestivalen på fem år vill göra ett annat, mera dramatiskt, intryck än tidigare."
Betyg: 4

7. Kalle Moraeus & Orsa spelmän: ”Underbart”
"Korsningen mellan Alexander Rybak och Nordman kommer säkert att gillas av folket, men det hänger på hur många av dem som verkligen röstar om Kalle & Co ska få en underbar natt i Sandviken. Och vad ska juryn tycka?"
Betyg: 3
8. Hanna Lindblad: ”Manipulated”
"Det här är en massiv dansdänga som lär bli populär bland ung publik på klubbar, knappast i detta sammanhang. Jag håller ändå en tumme för trevliga Hanna. Men snälla Christine, det hette Hammargymnasiet, inte Hammarskolan."
Betyg: 2

6 kommentarer:

Anonym sa...

ha så trevligt under istappen ;)
Andreas var amazing o förtjänade sin finalplats btw!
Bäst ikväll var dock Eric

Ellen sa...

Men hörrni, jag kan inte säga nog många gånger hur roliga ni är. Mer videoblogg! :-))
Vad kul att ni lagt till mitt Twitter i sidpanelen. Men det verkar dessvärre inte uppdatera i rätt takt, jag har ju twittrat massor i kväll!

Slinkan sa...

Fan va nice med ett langre klipp! Man tackar. Synd att Kalle inte gick direkt till Globen. ps jag har samma morkbla topman kavaj - love it :)

Anonym sa...

Roligt klipp! Ett tips dock, sitt inte och TUGGA mellan kommentarerna, ser väldigt menlöst ut...

Anonym sa...

vadå "gud vad vi maler på" jag ÄLSKAR när ni maler på, tycker ni ska göra videoblogg varje dag året runt om allt som händer i världen också :-)

kram, ni är super!

//Fredrik S

Sjumilakliv sa...

Yes, håller med - ert malande är underbart!