12 mars 2010

Publikundersökning

Här är resultatet av genrepts publikundersökning om man lägger samman siffrorna från oss, Poplight och Melodifestivalklubben. Sammanlagt tillfrågades 1151 schlagertokiga Globenbesökare.

Darin 10%
Pernilla 3%
Andreas 2%
Timoteij 7%
Peter Jöback 5%
Ola 5%
Jessica 1%
Salem al Fakir 19%
Anna Bergendahl 15%
Eric Saade 33%

3 kommentarer:

Marcus sa...

Ni träffade nog mitt i prick med beskrivningen "schlagertokiga". Även om det här är resultatet jag helst VILL se imorgon, så är det inte det jag TROR kommer ske. Anna har nog en större fanbase bland tittarna hemma än de schlagerfrälsta som besöker ett genrep och som brukar falla för upptempo-Kempe. Tyvärr...

Erik sa...

Jag tror och hoppas att du har rätt, Marcus. Upptempo-Kempe borde ha gjort sitt i ESC-sammanhang.
Av de fem som har en chans imorgon är Eric den som känns som den säkraste floppen i Oslo. Vi har ju provat förut liksom.

Anonym sa...

Varför skulle Eric vara största floppen? Löjigt att skylla på barnfamiljer. Dom går väll idag kl 14:00!!!! Inte en Fredagkväll!! Tror Eric kommer göra ett lättsamt nummer, behöver inte var mera komplicerat..... i ESC-sammanhang. Vi får se vad ssom händer ikväll!! Som sakt 50 % jury och 50 % telfonröster....= Allt kan hända.. Ni som "vet"!! vad kommer inte floppa ESC? VEM i detta startfält har det som skulle funka? ESC?
PS Till Erik sa.... Vad liknar Erics nummer som vi prova förut?