13 mars 2010

SCHLAGERSTUDION FINALVECKAN! (3)

Snart ska vi på efterfest och imorgon kommer bilderna därifrån...men först kommer det såklart en schlagerstudio.

Tro bara inte att detta betyder att vi försvinner efter det! Vi ska till Oslo och det är klart ni ska med!

Innan dess presenterar vi dock vinnaren i Melodifestivalen 2010's Most F*ckable här i bloggen i redan morgon - förhoppningsvis med film och bildbevis - så fort vi kvicknar till...och sen blir det självklart en genomgång av alla årets ESC-bidrag nångång framöver med en ännu hemlig schlagergäst som tyckare som vanligt.

Hoppas ni haft en fantastisk schlagerresa 2010. Det har vi! Vi älskar er. Kram.

9 kommentarer:

Sjumilakliv sa...

Vet ni? Ni är bäst. SÅ underbara och jag ÄLSKAR er båda två. Kommer sakna era grymma schlagerstudios! Vi ses i Oslo!

Anonym sa...

har inte plagiatfaktorn varit extremt låg i år? det är väl bara timotejs bidrag som, helt oförskyllt, figurerat i såna sammanhang.

kan bara bidra med några strofer från milli vanillis girl i´m gonna miss you som rytmiskt går att finna i this is my lifes stick. någon som hittat nåt hetare?

Krister sa...

En sak jag upptäckte allt för sent, kanske för att det var tydligt i går. Precis innan vattnet ska på Eric, är det en dansare som gör en liten sväng precis framför honom, på podiet. Det ser ut som om micken byts ut. Sjunger han ens slutet?

Johan sa...

Även om jag inte varit så aktiv i diskussionerna här på slutet (tappade lite sugen när det gick upp för mig att det stod mellan Anna och Salem) så finns det få melodifestivalsrelaterade grejer som är grymmare än att följa den här bloggen och era schlagerstudios. Har inte missat någonting! Tack för den här gången. Hoppas på en återkomst 2011.

En sak till som ni alla kan fundera på när ni går och lägger er ikväll: Om Eric och Molly gifter sig, kommer Molly att byta namn till Molly Sa-andén?

Anonym sa...

Du som undrar om Saades mick, så byts den ut för det ska vara en vattentålig mick (som brukas användas vid gigg utomhus när det är dåligt väder tex allsången på Skansen) Den vanliga micken är mycket bättre ljud i.Jo han sjunger sista tonerna oxså.
Årets vinnare, Grattis Anna. Synd att dom måste göra om numret. Och ljuseftekten som publiken står för... Det gör mycket. Tyvärr får vi nog inte räkna med någon vinst i Oslo. Nej det har varit 6 mycket trevliga veckor. Och tack Schlagerprofilerna att sådan som ni finns!!!

Kylie Minogue sa...

Tack för en jättebra Melodifestival-tid med er! Ni har den absolut bästa schlager-bloggen, både era videos och era uppdateringar under repetitionerna ;) Ni måste komma tillbaka i Oslo!

Nån som vet när alla tittarröster från alla deltävlingar osv släpps eller var de finns att hitta om de har släppts?

Anonym sa...

Ååååhhh det var helt grymt fantastiskt igår kväll,, var helt exalterad.. Satt nästan precis bakom Kempe och Co. // Jonas

Sandra sa...

Ni är underbara! Era schlagerstudios är guld värda! Älskar er med. Go chicos!

Calle från Uppsala sa...

Min förra kommentar försvann eller togs bort. Nåja. Jag vill också falla in i hyllningskören. Ni och era åsikter är guld. En sak som jag uppskattar är det faktum att ni representerar er själva och era egna åsikter utan att ha något företag eller reklamintäkter att ta hänsyn till. Ser fram emot ESC-genomgången. Angående finalen i Globen ,så utropade Alexandra Pascalidou finalstartfältet till det starkaste startfältet detta decenium. Det kan jag hålla med om,eftersom det är det första startfältet under detta decennium ;) Bra uttryckt där Alexandra. Roligaste skämtet var inte Björn Gustavsson utan det stod Robin Pålsson för enligt mig.
Jag anser att MF bör fortsätta med de internationella jurygrupperna. Det bidrog till en ökad spänning i omröstningen.