10 december 2010

Näst sista bidraget klart till MF2011

Det kom just ett pressmeddelande från SVT:

I dag har det blivit klart vilket bidrag Anders Fernette ska tävla med i Melodifestivalen 2011. Bidraget heter Run och är skrivet av Desmond Child, Negin Djafari, Hugo Lira, Ian-Paolo Lira och Thomas Gustafsson.

- "Man har lyckats presentera ett bidrag som både vad gäller hitpotential och upphovsdynamik mycket väl matchar den låt som vi tvingades att diskvalificera" säger Christer Björkman.


Run
Artist: Anders Fernette
Upphovsmän: Desmond Child, Negin Djafari, Hugo Lira, Ian-Paolo Lira, Thomas Gustafsson

Schlagerprofilernas kommentar: det var väl för väl att Anders fick vara kvar i festivalen ändå. Det hade faktiskt varit otroligt synd om honom om han diskats med sin låt. Nu får vi bara hoppas att den gamle Livin' on a prayer/Heaven's on fire/Livin' la vida loca-låtskrivaren Desmond Child fått till nå't lika snärtigt som Don't Stop (vi kommer absolut att sakna JC Chasez i Malmö), även om vi inte skulle säga nej till något liknande vår gemensamma favvo-låt av DC: Alice Coopers Poison!

Vad gäller de övriga låtskrivarna så skrev Negin Djafari Up till Amy Diamond, men har också skrivit till Agnes, Jill Johnson, Dannii Minogue och Miley Cyrus
.

Hugo Lira har bland annat haft med en låt på ett Dannii Minogue-album,
Ian-Paolo Lira spelade i hårdrocksbandet Lillasyster och tillsammans med Thomas Gustafsson bildar de producent-teamet Random som i stort sett har samma meritlista som Negin Djafari. Teamet har tidigare samarbetat med Anders Fernette, bland gjorde de singeln Alone samt If It’s All I Ever Do och Without You.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Näst sista? Betyder det alltså att det är ett bidrag kvar? Trodde d presenterat alla? // Jonas *hoppas, hoppas på en finfin tjej, typ elena*

Johan sa...

Det är väl RedOne-låten som inte fått någon titel/inte är klar än.

Len W sa...

Last year's KOM was also originally titled "Run" when it was demo'd by Erika Selin.

Anonym sa...

hehe,, såg det sen,, nu har de grymt stor förväntan på sig. Hoppas de lever upp till det.. // Jonas

Johnny Roastbeef sa...

Snart drar det igång igen grabbar!!

Le Kid 4:e handsfavorit hos Svenska Spel!!

Oddstoppen:
Melody Club 7ggr pengarna
Sanna 8ggr
Saade 8ggr
Le Kid 10ggr
Dilba 10ggr
Love Generation 12ggr