25 februari 2008

Polen 2008

Igår berättade vi ju att Man Meadow kom på en (delad) tredjeplats i Polens nationella final, men idag är det dags att visa tjejen som tog hem det hela: Isis Gee och låten For Life.

"Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Okej. Så illa är det inte kanske. Det skulle faktiskt kunna vara ett av sista spåren på Leona Lewis skiva....eller kanske eftertextlåten till någon bortglömd Disneyfilm. Men först när Isis klämmer i ordentligt så känns det som om det här skulle kunna vara något att räkna med. Knappt."

Så skrev jag efter första lyssningen och det är inget jag vill ändra på efter att ha sett framträdandet från helgen heller. Möjligen något till det sämre i så fall. Det här känns bara trist och konventionellt och det händer absoluit ingenting under tre minuter. Absolut ingen kalkon. Men visst känns det som ett klassiskt mellanbidrag?

Sen finns det en liten, liten koppling till helgens MF-finalist BWO också. Alexander och Martin från BWO känner nämligen Isis Gee mycket väl. "En iskall amerikanska som bor i Warszawa" kallar Bard henne bland annat i en kommentar till Schlagerprofilerna.

Inga kommentarer: