07 februari 2008

Vi vill ha Face84 i en bur på vinden!

...och in på scen rullas den gigantiska hönsnätsburen (dock utan alla gamla ex som det ser ut nu). Vem ska sitta i den på lördag?

Sveriges snyggaste dansband Face84 äntrar scenen och ser under första repet smått chockade ut över hela grejen och sångerskan kämpar febrilt med att hitta kameran...men bortsett från det kör de "bandgrejen" rakt av och ser ut att trivas.

Låten är fortfarande den mest klassiska dansbandslåt som dykt upp i Melodifestivalen sedan Ung & Evig 1987, och MrR ler så stort att jag funderar på om man skulle kunna flippa hans huvud bakåt och borsta alla hans tänder horisontellt, och jag hoppas att om dansband är er grej så är det det här ni ringer och röstar på på lördag och inte Chrille Sjögren.

Kläderna är svart, vitt och kort, kort, kort. Blir säkert jättesnyggt. Scenen är leopardfläckig...eller om det skall vara ett stort hönsnät...såklart.

Förresten - om låten är klassisk så är höjningen ännu mera klassisk. Nästan parodisk. Men perfekt. Och vet ni... Det är en kamerakille som sitter i buren. I alla fall en stund.

2 kommentarer:

eurofivestar sa...

Men GUUUUUUUUU så trist med en Beatles-motif på gitarrgrejen.

Beatles & MF = NEJ!

Minns Richard Skiolds skjorta från MF 2002. Det var BARA därför han inte gick till final ;)

Och så bloody Forbes förstås.

Oswald sa...

Men du....
Just nu är jag 80% Beatles efter Across the Universe och 20% Mello.
Det fun gerar utmärkt!
Förmodligen bättre för mig än för Face84...