28 mars 2008

Charlotte gör PR

Schlagerprofilerna är absolut för Charlotte Perrellis aggresiva marknadsföringsplan i Europa innan festivalen, som det står om i dagens Aftonbladet. Alla vet ju att ESC inte genererar någon utlandskarriär (inte ens om man vinner - Marija Šerifović, who?) men däremot kan säkert en massa PR innan tävlingen åtminstone inte skada Sveriges chanser. Heja Charlotte!

Däremot kan man ju kanske ifråga sätta vem som valt ut länderna hon skall åka till...
Aftonbladet listar Finland, Tyskland, Österrike, Schweiz, Malta, Holland, Belgien, Balkan och Ryssland - och även om man klart ska satsa stort så kanske man skulle fokusera på de länder som verkligen får rösta på oss i semifinalen (åtminstone till en början).

Istället väljer man alltså Österrike - ett land som inte ens är med i ESC i år och följdaktligen inte får rösta alls - och Finland, Tyskland, Holland, Belgien och Ryssland som inte heller har rösträtt i delfinal två utan möjligen i finalen.

Hm. Vi får väl hoppas på Maltas och Schweiz tolvor då - två länder som tillsammans gett oss totalt 13 poäng de senaste fyra åren...

Fotnot: I helgen spelar Charlotte på gayklubben Wonk i Malmö.
Hallå Stockholm! Skåne tillhör fortfarande Sverige och har (inte helt olikt Österrike alltså) inte heller rösträtt i någon av de eventuella tävlingsomgångarna. Speciellt inte efter de poäng deras jury gav bidragen i finalen...

1 kommentar:

Linn sa...

Haha, ni är ju bara för bra! Ska bli en permanent läsare :)