30 mars 2008

Helgens Listplaceringar

De må "bara" ligga tre på försäljningslistan - men när det gäller SRs två största listor så gör BWO och Lay Your Love on Me storsuccé.

Medan Charlotte föll till plats sex på Tracks efter en vecka (och medan Sanna blev lördagens näst bästa nykomling på plats tre) så höll Bard&Co ställningarna på plats ett för andra veckan i rad. Och när Frida och Carola&Andreas precis lyckades hugga tag i mattkanten och få en nionde respektive en tiondeplats på Svensktoppen (och därmed knuffa ut Velvet och Isaksson) så ångade LYLOM-tåget på och gav BWO deras andra svensktoppsetta med nästan 100 poängs marginal till BAO (en grupp de för övrigt knuffade ned förra gången de var etta också...men då med låten som nu legat 195(!!!) veckor på listan).

Grattis BWO! Och grattis Bobby Ljunggren, vars låtar fortsätter tävla med varandra på Sveriges alla listor. Imponerande.


Nästa vecka får vi se hur bra eller dåligt det går för BWO på Labyrint.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men Perrelli är ingen typisk P3 artist heller tyvär. OCH är det samma Wiktoria Nilsson som körar bakom Perrelli som var med i Fame factory 2002? // Henrik (som för övrigt tycker att dem borde byta ut Kagemark mot LARS i Perrelli-kören)

Oswald sa...

Jajamensan. Precis samma Wiktoria. :)

...och vi är såklart FÖR Lars i ALLA ESC-bidrag som det bara går att få in honom i. Lars till Serbien! :)

Pär sa...

Åh tack, Ken!! ;) Ja, sent på onsdag kväll ska de gå att se hur BWO klarar sig på Labyrint.. I den mest omtumlande musikperioden på året.