01 mars 2008

Vilka brudar! Och vilken Globenfinal vi får!

Vi har varit säkra på Linda hela veckan, men nervösa för Charlotte...
...men när väl det helvetiska rullbandet var bortplockat och Perrelli tände på alla cylindrar under kvällens TV-sändning så var förhållandet plötsligt det precis motsatta.Linda kändes lite övertänd, Sibel glänste och Nordman kändes som om de hade otäckt mycket publikstöd...men Charlotte satte allt och sms:en rullade in från vänner och bekanta om att det här var vad de väntat på.

Ändå kunde vi inte riktigt andas ut när Linda gick vidare och fick köra en fantastisk glädjeversion av Hur Svårt Kan D Va? Var det Andra Chansen för Charlotte?

Än värre blev det när Nordman ställdes mot Carola (förövrigt en av de AC-matcher vi ser fram emot mest.... Caracola vs Ola blir ju nämligen bara plågsamt för det här bloggteamet (mer om det framöver), medan vi klart håller på Sibel och tycker både Terran och Tapper funkar) och vi insåg att nu var det Calaisa i final eller femma.

Men så ropade de upp Charlotte och det här gänget skrek så hela hotell Siesta i Karlskrona trodde brandlarmet gick. Kan ni fatta vilken Globenfinal vi har på gång?? Det är ju sjukt! Och vilken deltävling MrR kommer få rapportera ifrån själv i Kiruna nästa vecka (MrK är flygrädd och behöver leka civilingenjör). Det är ju galet. Galet bra TV om inte annat.

Och för att börja spekulera redan nu...
Första delfinalen hade ingen självklar vinnare.
Sedan har de hetat Sanna, BWO och Charlotte.
Och bland de tre har ni Sveriges ESC-bidrag i år. Det kan vi så gott som lova.

Bobby Ljunggren kan lugnt boka sig ett hotellrum.
Sicken jäkla kille.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastikkt Charlotte! Men hon måste droppa de feta killarna som doade och skuttade, det ser inte proffsigt ut!
Madonna eller Kylie eller vem som helst som är något, hade aldrig haft ett par fetisar hoppande omkring därbak, skärpning!

JaS sa...

Jag undrar om artisterna får påverka även tv-produktionen? När Perelli startade syntes hon i svart-vitt (resten i blå-filter) fram till refrängen sen blev det färg. Ganska effektfullt och definitivt något annorlunda.

Liljeholmsbron sa...

Härligt Charlotte & Linda !!!

Schlagerboys sa...

"Hero" is the Schlager of the Year! Sweden must redeem itself for The Ark and send Charlotte to Belgrade!!!

Schlager is saved!!!

Anonym sa...

Nu har jag sett BWOs låt igen och jag tycker verkligen att den är asbra MEN jag tycker att vi skickar Charlotte. Den låten är så mycket fräschare och verkligen såå 2008. Ungefär som Turkiets Superstar fast med en mycket bättre sångerska PUNKT. // Henrik

Anonym sa...

Och det är sånt Sverige ska skicka, inte The Ark eller Martin Stenmarck (även om jag älskade The Arks låt) eller hur?? // Henrik

Pär sa...

Ja, vilken superfinal det kan bli! ..säger en glad kille på Globen-parkett (pär-kett)..

Grabbar! Labyrint utvecklas, så kolla gärna in det här nya utrymmet: http://www.labyrint.nu/toppledare.asp

Anonym sa...

Jag VILL, VILL, VILL ha Sibel i final!