19 februari 2009

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U

Plötsligt befinner vi oss mitt inne i en scen i Dirty Dancing. Minus dansarna. Rigo & Co (jag lär inte orka rada upp alla dem i fortsättningen) kör en mambo (med reservation för att det är någon annan sextdansvariant jag har nollkoll på) med ett band som är direkt plockat från folkparksdanser på femtiotalet komplett med armsvängande tjejer på höga podium.

Annars kan låten beskrivas i en mening. Eller okej. Tre:
I got you! Youyouyouyou, I got you!

Så går den. Om och om igen.
Ganska skönt gung - det ska absolut inte förnekas.
Inte dåligt på något sätt.
Fast småtjatig. Minst sagt.
Och chanslös på lördag om inte något mycket underligt händer.

3 kommentarer:

E. sa...

skojar ni med mig eller? Den var bäst av alla låtar jag hörde iallafall! Det är sånthär man ska skicka om man vill vinna, inte tråkiga toa-paus balader.. äsch!

Anonym sa...

heeheh alltså ni är så korkade.. hur många gånger har ni försökt att vinna med tråkia balader eller rock låtar.. har ni vunnit nåt? ne just ja ni kommer inte ens bland dem tre bästa ..långt ifrån till och med.. ni ska fan vara glada att rigo vill repesentera sverige och dem har det bästa låten och ni kommersäkert att komma långt med de och vinna. men just ja ni är för tråkkiga och kallblodiga att det är inte sant... sluta tjata så jävla mycket och se vad andra människor har för musik förutom sverige.

Oswald sa...

Okej...

A) Vilka är "ni"?
B) Kom inte Rigo till Andra Chansen? Betyder inte det att han var en av favoriterna? Att folk gillade honom och att han fortfarande har vinstchans?

Vart ligger problemet?