12 februari 2009

What If - Cookies ’n Beans

Så var vi äntligen på plats - fan vad snö här är!

Här i arenan ser det lite annorlunda ut, dock.
Tre snygga blonda brudar står på plats utanför salonen i en regnig stad i mellanwestern - det verkar som om deltagarna andra veckan flitigare använder sig av LED-skärmen på centrala scenen som en typ av dataspelskuliss än förra veckan då det var mera rörliga grejer - och de sjunger något som i mina öron låter väldigt mycket Dolly Parton...men givetvis med den numera obligatoriska kryddan av Dixie Chicks Not Ready to Make Nice.

Småputtrigt. Tjejerna verkar störtsköna. Sjunger alldeles förträffligt och känns äkta rakt av. Kul! Kan betyda mycket i af Ugglas Sverige.
Men för undertecknad är det här alldeles för händelsefattigt för att skaka igång något överhuvudtaget. Låten startar och slutar liksom på exakt samma sätt och är precis likadan däremellan.

Nu har jag ju bara hört och sett den här och har inget att jämföra med så jag ska kanske vara försiktig med mina gissningar...men har inget drastiskt hänt med Sverige så har jag svårt att se att det ska gå mycket bättre än för Calaisa ifjol.

1 kommentar:

Mia sa...

Angående Cockies ´n beans så har det ju stulit Calaisas refräng från förra året rakt av.. Dåligt gjort tycker jag. Gå in på min blogg och lyssna själva. skulle va kul att höra om ni tycker detsamma som mig.
www.miafredriksson.blogg.se

Mvh Mia