19 februari 2010

Våra betyg på Göteborgslåtarna på QX.se!

Här hittar ni våra betyg på Göteborgsstartfältet!

Nu ska vi strax dra till BeeBar i Göteborg och DJa. Vi ses väl där?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Meeh.. Varför tycker ALLA att elins låt är så hemsk? Så dålig tycker jag inte att den är. Hoppas hon går till AC.. *hoppas, hoppas* /// Jonas

Anonym sa...

Tycker i stort sett som ni vad gäller betygen på låtarna förutom Darin jag vill ge honom högsta betyg. Att jämföra honom med Sarah Dawn Finer och Sannas ballader går inte det är inte ens rättvist mot dom. Darin är en supertalang i världsklass och han fångar och berör på ett äkta sätt därför kan han vinna med en snäppet sämre låt han är en bättre artist. Låten är oerhört snyggt producerad och jag tror detta är vinnare i år och resten av Europa kommer gilla det här. Dima Bilan vann inte för att han hade bästa låten utan pga av han som person. Men detta är min synpunkt och vad jag tror men jag hoppas Darin vinner ikväll och hela tävlingen Sverige behöver skicka en riktig stjärna som går genom rutan.

Anonym sa...

Elin Lantos låt är för bedrövlig jag hade betydligt högre förväntningar på henne. Timoteijs låt går inte att tycka illa om den gör en så otroligt glad. Darins låt berör precis som ovan skrev och han är en talang men tänk att Jöback är kvar och han är också en stor talang. Eriks låt Manboy förra veckan är nog bättre än Darins men jag tror ändå Darin och hans välproducerade ballad skulle gå längre i ESC där artisen betyder lika mycket som låten. Empty Room är inte så bra förresten och Sanna är inget ungdomar lyssnar på samma sak med Sarah.

Anonym sa...

Dima Bilan vann inte bara för att han är en bra artist - han är dessutom en känd/berömd artist i hela öst! På riktigt! Han har inte bara varit etta i polen...som så många svenskar har varit :-)

Att Darin är en bra artist är absolut sanningen!! Han är fantastisk!!

Jag antar att ni hört mer än den minut som ligger på svt;s hemsida - för på den minuten hör man ingen vinnare - inte i låten i alla fall!!

Anonym sa...

Hmmm...glöm inte bort att Pernilla är med nästa vecka! Hon är väl en talang om någon?! Tycker att Jöbacks röst var bättre när han var yngre. Oavsett om hans låt är super så känns det inte riktigt fräscht att skicka honom till Oslo. That´s MY opinion!

Anonym sa...

Kan hålla med till viss del vad gäller Jöback men Pernilla talang skojar du?

Anonym sa...

Nej Pernilla Wahlgren är inte vad jag skulle kalla världsartist och supertalang utan snarare en folkkär artist. Hoppas verkligen inte hon vinner men jag tror chansen är liten. Darin är kung!! Men smaken är olika och tur är väl det.

Anonym sa...

Darin är otroligt överskattad. Mjäkig röst till tusen. Usch!

Anonym sa...

Jag tycker inte Darin är överskattad och han har en unik härlig röst men full respekt för dom som tycker motsatsen det är ju det som är det härliga med musik det finns något för alla.

Anonym sa...

om man slår ihop schlagerprofilernas, aftonbladets och expressens betyg så blir det så här många poäng.....

Darin 11
Alcazar 10
Johannes 7
Timoteij 6
Crucified Barbara 6
Erik Linder 5
Getty 5
Elin Lanto 4

eurofivestar sa...

Hejar nog mest på Alcazar! En riktigt bra låt, påminner mig om deras 'Burning'.
Tycker fortfarande Darin har en dussinlåt, och att han har en irriterande röst. Hans artikulation låter lite som Celine Dions, lite forcerad och jobbig att lyssna till. Jag tror inte han vinner i Globen, och absolut inte i ESC där det redan finns massor med manliga artister i år.
Men så har jag sagt varje vecka. Vem fan vinner? Blir det Jöback? :-S eller Salem trots allt :-S

Anonym sa...

Först säger du att Darin inte vinner i ESC därför att han råkar vara man sen räknar du upp killar som potentiella vinnare, lustigt eller hjärnsläpp? Vad tusan spelar det för roll vad man är för kön, så less på detta, vi är väl alla människor och det är väl ändå låten som tävlar eller?

Anonym sa...

Tjejerna har ju dominerat i Schlagerfestivalen i tidigare år och då har ingen sagt nåt. En bra låt är en bra låt sen spelar det ingen roll om man är kille eller tjej eller en grupp bestående av både ock. Darin kanske inte vinner i ESC pga sin låt men definintivt inte pga att han är man.

eurofivestar sa...

De två behöver inte vara kopplade, vem sa att jag trodde att Salem eller Jöback skulle vinna i Oslo?
Och det är självklart att om det finns många söta pojkar som sjunger ballader i Oslo, så kommer dem att ta rösterna från varandra. Samma händer om man skickar en poppig tjej ett år då det är massor med poppiga tjejer... Som Charlotte och Ani Lorak 2008. Det gäller att sticka ut, ELLER att ha den klart starkaste låten. Det har inte Darin, från den minuten vi har hört. Det hade varit skitkul om han hade det, då hade jag sagt att vi ska skicka honom. Men är låten så bra att den fastnar på första lyssningen, även när tv-tittarna i hela Europa har just sett en massa andra snygga killar sjunga en massa ballader? Vi får se när vi har sett och hört hela låten senare...