10 mars 2010

"Jag vill leva i Europa, jag vill älska och sjunga här..."

Eurovisionfansen säger sitt på esctoday.com. Äntligen en omröstning jag håller med om! Hoppas nu bara att de utländska jurygrupperna är lika Timoteij-friendly.

9 kommentarer:

Alexander sa...

Jag börjar tvivla på om ni som håller på Timoteij ens har hört låten?

Andreas sa...

Anna ligger tvåa på de mest lyssnade på Spotify i Sverige (12:a totalt bland alla länder)!! Dessvärre :(
Andra placeringar (Sverige):
Salem 6:a
Darin 8:a
Eric 23:a
Timoteij 24:a
Ola 25:a
Alcazar 29:a
Elin 47:a
Pernilla 69:a
Sibel 72:a
Jessica 94:a

eurofivestar sa...

Som jag tidigare har sagt, det här är samma människor som gillade Charlotte och Malena bäst... de hade så rätt då, för det gick så bra för dem i ESC sen(Trots att jag röstade också på dem, men det glömmer vi just nu) ;-)

Men ja, det blir superintressant att veta vilka det är som sitter i jurygrupperna sen. Om det bara är en massa europeiska schlagerbögar, eller folk som är lite mer representativa :-O

Robert sa...

Tycker Timoteij är mycket bättre live än på skiva! Det händer något magiskt live! På skiva når de inte riktigt upp i samma nivå. Då är ändra bättre. Tror det kan vara anledningen till att andra låtar har fler lyssnare på tex. Spotify. Men det är live som det gäller!

Anonym sa...

HEJA JESSICA!!!

NYC sa...

och hur ratt brukar ESC fansen ha?

M sa...

Vill igen poängtera att jag tror det på många listor fattas en mycket stark röstningsgrupp, nämligen de unga tjejerna, som kommer ringa JÄRNET på lördag, och då troligen mest på Darin, och därför kommer vinna. Har förut hållit på Saade och det gör jag fortfarande men tror Darin har för många röstningsvilliga fans, så det är mitt nya tips, Darin!

MrR sa...

Vad oväntat att du skulle hugga på den här, NYC. Du är verkligen min nemesis i år;)

NYC sa...

@MrR

Ja du... Jag uppskattar er blogg otroligt mycket, men i ar verkar ni helt ha tappat omdomet! :) Timotrams ar sa patetiska att jag blir lite sur bara jag tanker pa dem! Men men, en spannande final blir det. Det finns ingen given vinnare. Jag kommer (motvilligt) att gratulera dig om dina favoriter vinner (och sedan svara och skrika och lova att aldrig mer bry mig om MF)!