10 mars 2010

Stora öron

MrK sitter just på X2000 mot Stockholm och har av en slump hamnat två säten bakom Bert Karlsson. Självklart är öronen stora som grytlock (och Mr Karlsson är inte direkt lågmäld) och därför snappar jag upp ett och annat.

Till exempel ringde Billy Butt (!?) just och frågade honom vem som vinner Melodifestivalen i år... Hans svar? Salem al Fakir! Men han la till att Jessica Andersson blir farligare än vad folk tror (och han adderade att "han" hade en vansinnigt bra svensk text till den låten som var inskickad med Molly Sandén ifjol). Peter Jöback tror han däremot kan komma sist och är chanslös.

Så då vet ni det.

Precis innan ringde han för övrigt Patrik Sjöberg och försökte få tag i ett telefonnummer till någon som han kunde arrangera en tvekamp med (mellan denne person och Sjöberg) på Axvalla Travbana. Han var också säker på att Patrik vinner Mästarnas Mästare.

Hm. Får man egentligen skvallra så här mycket bara för att folk pratar väldigt högt på tåg? Känns lite ofräscht.

12 kommentarer:

MrR sa...

OKej, då ska det handlas rakblad, snara och piller inför lördagen. Jävla SkitSalem.

Alexander sa...

Har Bert förlorat tron på schlagern? Salem Al Fakir?! Vinner han, så... "%"&/#/#¤"%¤!

Anonym sa...

Men nej, inte sömnpiller nummer 2! Timoteij ska ju väcka liv i Eurovision, det finns inget annat :O


Tror fortfarande på en fetskräll :P

Robert sa...

Det är två som absolut INTE får vinna – Eric Saade eller Salem al Fakir. Då tror jag definitivt på ett nytt fiasko i Oslo! Erics låt är bara en manlig version av "Hero" och känns kall och ytlig. Salems låt når inte brett. Det är en smal skara som gillar hans musik. Den är väldigt speciellt, kanske för speciell. Också kallt bidrag!

Brukar gå bättre för VARMA och FOLKLIGA bidrag!

Som jag sagt tidigare så om man kollar statistik hur svenskar brukar rösta så är det dem i finalen som är etablerade och "stora" som brukar vinna. Tänk efter själv...Carola, The Ark, Lena PH, Charlotte Perrelli etc. vann! Så om man ser det så kommer inte Timoteij, Eric eller Anna vinna, tyvärr. Salem eller Darin kan däremot ha en chans om man ser det så. Men vi hoppas att trenden vänder och att det inte blir så!

Hoppas på Anna eller Timoteij till Oslo! Varm och bra ballad eller glad nordisk/sydländsk folkmusik !

Anonym sa...

Men HÅLÅÅÅÅÅ Bert var bergsäker på att Molly skulle vinna förra året och kolla hur det gick, Bert har absolut ingen som helst koll.

Alexander sa...

Haha, nej. Anonym har faktiskt rätt där. Bert har sällan koll på någonting, alltid en massa åsikter men gubben får aldrig rätt. :)

Anonym sa...

Sant. Berts nollkoll-förflutna räddar mig från att inte totalt bryta ihop av det tipset. Jag förstår hör mitt liv inte hur så många gillar salens låt. Om jurygrupperna också gillar den är vi rökta.

Markus Gisslén sa...

MER SKVALLER!!!

Anonym sa...

Nej, Bert brukar inte så ofta ha rätt men denna gång tror jag faktiskt det och så hemskt är väl inte Salems bidrag och han är ju en genomgod och trevlig människa och det lyser igenom på scen tycker jag. Om alternativet är Anna så är Salem mycket bättre. Jag tror Bert precis som vi vanliga döda förstår att juryn kommer älska Salem och därmed kommer han ha ett överintagligt försprång innan folkets röster. Salem har gjort allt i sin låt själv och jag tror att även sånt väger stort när juryn ska sätta sina poäng. Ni som gillar Anna kan rösta tills fingrarna blir blå men hon kan ändå inte få mer än 144 poäng och tyvärr kommer det aldrig räcka mot Salem om han får 120, 24 poäng är för lite. Jag har tänkt rösta på Darin och hoppas självklart han vinner men om jag ser att Salem är den enda som kan vinna över Anna så får han mina röster. Jöback är en helt underbar människa och bara för det får han också en röst av mig.

Anonym sa...

Men snälla Robert, Salem är väl inte etablerad och stor bland svenska folket? Det var det dummaste jag har hört!

M sa...

Börjar tro mer och mer på Darin, att både juryn och folket gillar honom, liksom jag men vill ju hellre att Saade ska vinna. Inte alls ett kallt nummer som nån skrev, uppskattar när det är lite show och fart, men har nog inte hunnit få lika många fans som Darin. Helt ok, bara inte Timotrams eller Anna vinner, bra låtar men håller inte måttet i detta sammanhang tycker jag....

Robert sa...

Men snälla Anonym :) Salem är nog större och mer etablerad bland svenska folke än Timoteij, Anna Bergendahl och Eric Saade! :)

"Han har under det senaste året varit med på många svenska TV-program och turnerat i Sverige. Några TV-program han har medverkat i är Nyhetsmorgon Söndag, TV4, Hos Jihde, Go'kväll, Sommarkrysset, Bingolotto, Stina samt Allsång på Skansen. Han uppträdde vid utdelningen av Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne år 2007 och har även gästat radioprogrammet Sportextra. Låten "Good Song" används som vinjettmusik till SVT programmet Carin 21:30. Sommaren 2007 turnerade han genom Sveriges festivaler och folkparker tillsammans med Moneybrother och Säkert!." http://sv.wikipedia.org/wiki/Salem_Al_Fakir

Dessutom uppträdde han på kronprinsessans födelsedag 2009!

Man är rätt populär om har gjort allt detta. :)