25 mars 2010

Ny video med Eric Saade

Den akustiska varianten av Manboy som Eric Saade kör när han singerar singlar i köpcentrum och på torg runt om i Sverige har fått en egen video med bakom-kulisserna-filmat material. Här kan ni se både den sönderskrikta singeringen i Kista Galleria som vi berättat om, fotograferingen under repetitionerna, bilder från efterfesten och film från torr-repen i någon gymnastiksal någonstans. Men mest får ni såklart se Eric. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ganska sexig grabb!

Anonym sa...

En ny stjärna är född!!! Skit vad stor denna kille kommer bli, det känns som "bara" början!!! Jättekul video för mig som ÄLSKAR Mello.... Och även tycker Eric är bra.

Lina sa...

Sheelah har en ny låt o deltar i Metro On Stage.
http://www.metroonstage.com/artist/sheelah

Anonym sa...

Men hallå!? Vart tog ni vägen? Finns väl en hel del att blogga om angående ESC, varför så frånvarande?

Oswald sa...

Förlåt!

Men faktum är att det finns faktiskt inte så mycket att skriva som inte redan skrivs på ungefär alla andra ESC-sajter... Så vi försöker vårda våra av MF försummade arbeten, vänner och liv i väntan tills vi hittar något eget att lägga upp!

Givetvis kommer det komma ESC-information här också, men vill ni ha en mera heltäckande och kontinuerlig bild så rekommenderar jag bloggen Pierre's Schlager Experience.

Håll ut så är vi snart tillbaka.

Kramen
/Schlagerprofilerna via K