06 mars 2010

Startordningen?

Sent i kväll presenterar La Björkman startordningen i Globen. Redan nu vågar sig era schlagerhjältar sia om en tänkbar startlista. Vad tror ni om:

1. Manboy

2. We Can Work it Out

3. Jag vill om du vågar/Heaven or Hell

4. You´re Out of My Life

5. Unstoppable

6. Keep on Walking

7. Kom

8. This is My Life

9. Headlines

10. Hollow

10 kommentarer:

P. sa...

Det låter rimligt. Jag drömmer dock om Salem på plats 2 för att sätta stopp för de dumheterna!

Sebbe sa...

Det enda som jag är säker på är att Eric Saade öppnar medan Jöback avslutar. Tror dock att Timoteij får byta plats med antingen Salem eller Anna!

Anonym sa...

Tror också Andreas får plats 2, MÅSTE vara så.. // Jonas

Anonym sa...

Andreas får aldrig startnummer 2, han gick trots allt direkt till globen o det brukar alltid vara någon från andra chansen som får gå ut som nr 2, tror att han startar med Salem, Eric går ut som nr 10 timotej som nr 6, anna som nr 8.

Anonym sa...

Jag visste det,, Neos låt är inte tillräckligt stark.. Men fan vad nervös jag var innan Pernillas namn ropades upp, ville verkligen inte se CB i Globen. // Jonas

Anonym sa...

Hur sent ikväll? Jag vill veta nu... fast ändå inte... startnumret kan avgöra vilken placering artisten får, och första och sista brukar få flest röster av antingen juryn eller folket... uhh :/

Hoppas att du har relativt rätt, dock. Men jag tror att Anna Bergendahl får startnummer 10... vill inte att hon ska vinna, men Malena vann på sista startnumret förra året... vi får se :P

Anonym sa...

Björkman har sagt tidigare år att startnummer 1 och 10 får de som vunnit sina deltävlingar. Om nu SVT ger Jöback plats 10 så visar det att de särbehandlar honom.

Oswald sa...

När vi snackade med Björkman sa han att startnumren alltid kom efter att göra så bra TV som möjligt. Antar vi fått två olika versioner då.

Sebbe sa...

jag har också hört Bäst TV-argumentet flera ggr. Och Peter har en väldigt bra låt att avsluta med för även om man gillar den eller inte så är den VÄLDIGT maffig!

Robert sa...

Man kan tydligen gömma sig bakom "Bäst TV-argumentet" och styra låtarnas placering lite hur man vill.... hmm...