13 mars 2010

Stort bildextra från genrepet!
6 kommentarer:

Anders sa...

Är det bara jag som tycker att alla ser ut om jultomtar i de där boxningskapporna?
Eller att Jessica ser gravid ut i sin nya klänning?

Anonym sa...

Ett stort brett leénde spred sig över mitt ansikte då jag läste att Björn Gustafsson ska finnas med i Salems nummer. Ni är så rädda killar för ni vet att detta innebär ytterligare flera tusentals röster på Salem därav era ord som meningslösa clownerier. Det får vara hur meningslöst ni vill men konsekvensen är att Salem har just avgjort tävlingen. Visst ingen vet vem Björn är utomlands men nu handlar det inte om det utan om att vinna här hemma och alla minns ju hur Ryssland sopade hem hela ESC allt pga en viss rysk konståkare. Salem hade ett triumfkort och det kommer räcka hela vägen till Oslo.

Anonym sa...

Björn kommer med stor sannolikhet inte delta i Oslo vid en eventuell vinst utan detta handlar enbart om att vinna hela skiten ikväll och det gör han.

Anonym sa...

Jag säger bara Salem Al Fakir vilken hjärna vilken stjärna. Stackars Anna som trodde hon hade segern som i en liten ask. Alla dagisbarnen har nu bytt från Anna till Salem och deras idol Björn Gustafsson. Alla som hoppades på Anna måste verkligen vara röda av ilska idag.

Alexander sa...

Jag säger det igen: Vinner Salem Al Fakir kommer jag bli så arg att jag antagligen kommer bryta ihop. Snälla Sverige, rösta på något som faktiskt kan gå hem i Europa.

Jag hoppas Eric Saade vinner! Ska rösta som en tok på honom i alla fall.

Anonym sa...

Eric får gärna vinna för mig vad som helst bara inte Anna.