19 oktober 2010

Dagens Citat

"Sanna Nielsen och Danny Saucedo finns bland de åtta artister som SVT har presenterat till Melodifestivalen. Nöjesbladet kunde avslöja dem redan i höstas."
- Dagens Aftonbladet

Bra gjort! Men faktum är att Schlagerprofilerna tippade Danny och Swingfly redan på Valborgsmässoafton 2009... Och redan då prickade vi även in fjolårets Darin, Ola, NEO, Pernilla Wahlgren och Peter Jöback. KAN det ha med att göra att om man sätter sig ned och rapar upp en väldasns massa artister så är man böjd att träffa hyfsat? I'm just speculating.

3 kommentarer:

Pierre sa...

Ja med tanke på att de rapade upp i stort sett varenda namn som skulle kunna komma på fråga vore det en större bedrift att INTE lyckas pricka in något enda. :-)

Oswald sa...

Hahaha.
Ja, att bara pricka två av åtta är nästan snarare ett misslyckande då kanske? Och förra gången hade de Linda och Lasse Stefanz? 4 av 12.
Nästan skickligt att missa så många med det utgångsläget. :)

Jag har inget emot att de gissar (även om jag är vråltrött på allt planlöst listande) men att slå sig för bröstet för man prickar in att man gissat rätt på ett namn som Sanna känns lite väl ego. :)

T sa...

Men hallå, Danny, Melody Club, Sanna Nielsen och Lasse Stefanz - med en låt av Norell Oson Bard - är ju de absolut största namnen i år hittills. dem har vi inte gissat oss till, dem har vi AVSLÖJAT som klara medverkande. Sen har vi publicerat en lista över personer som "vill vara med" det vill säga skickat in låtar. Från den listan har så klart en del artister också kommit med i tävlingen, Sara Lumholt, Linda B. Det är inget avslöjande. det skryter vi inte med heller.
Håll, koll på äpplen och päron. Att ni skrev Swingfly vid valborg 2009 är ju några ni TIPPAR ska vara med, inte ett avslöjande.
Skilda saker min vän. Skilda saker.
Kram
Tobbe