27 november 2010

Ännu ett bidrag till MF2011 avslöjat!The King
Artist: The Playtones
Upphovsmän: Fredrik Kempe, Peter Kvint

Schlagerprofilerna kommentar: Precis som vi skrev igår (efter ett tidigare tips i Aftonbladet) så får Dansbandskampen återigen en representant i Melodifestivalen, den här gången i form av fjolårets vinnarband The Playtones. Vi har inget direkt förhållande till grabbarna (även om MrKs pappa är ett stort fan, och de kommer från Kallinge i deras gamla hemlandskap Blekinge) och vi har kanske en liten annan lista på artister som vi hellre skulle sett i festivalen nu när så få platser finns kvar, men vi har full respekt för att dansbandspubliken vill ha sitt i festivalen också efter en tynande tillvaro ett par år, och man kan misstänka både av titeln och Playtones rockabillyhistoria att det här är något helt annat än Lasse Stefanz (som ju lär dyka upp på presskonferensen i övermorgon)...

...dessutom älskar vi ju Fredrik Kempe och myser alltid för varje bidrag han får med (det här är hans andra i år - hittills) i festivalen. Heja Fredrik! Bonusfakta: Om vi inte missminner oss var det här bidraget med på listan bland de låtar som precis hamnade utanför festivalen ifjol.


Här har ni en liten Spotifylista med två låtar från varje artist som presenterats hittills för tävlingen nästa år. Den kommer fyllas på efter hand.

Inga kommentarer: