22 november 2010

Lite från presskonferensen!

Efter lite stress och press kring ett par intervjuer jag gjorde på presskonferensen ligger dessa nu uppe på QX.se. Kolla här.
Så, jag har av förklarliga skäl försummat bloggen lite. Men MrK har ju varit en pärla och uppdaterat från sin semester. Presskonferensen fortlöpte ju utan några stora sensationer.
Namn som Le Kid, Daniel Karlsson, Jenny Silver och Anniela hade kvällspressen redan försett oss med. De stora överraskningarna var väl Brolle och Christian Walz, och det var just Walz närvaro som fick ett sus av den samlade journaliststyrkan.
Bra där Björkman, som kunnat hålla dessa två (kul och fräscha) namn hemliga.

De flesta verkade vilja prata med Sanna, Danny, Brolle, Walz och Dilba, så de andra stod sysslolösa efter ett tag. Stackars Anniela hade inte en enda i kö ens när alla journalister släpptes lös direkt efter presentationerna. Men efter ett tag gjorde tjejen ett par intervjuer med några schlagerbloggare. Annielas närvaro bidrog också till viss besvikelse då några schlagerskribenter listat ut att hennes skivbolagsboss skulle vara där. Och eftersom han i fjol var som ett plåster på Neo, så hoppades schlagerfolket att Neo skulle vara där. Men tji.

Luleå bjöd sina deltagare på hockeytröjor och pälsmössor vilket ledde till att de tävlande fick släpa runt på dessa souvenier hela presskonferensen. Danny bad mig vakta hans "björnfitta" medan han gick iväg och plåtades. En ära jag åtog mig med största allvar.
Luleå kommun bjöd även på fisksnittar vilket gjorde att det i en del av rummet stank av fisk. Inte jätteangenämt.

Babsan var den enda som inte var på plats av de tävlande. Björkman skojade nåt om att hon fastnat i hårtorken. Hm, vad kan vara viktigare än en mellopressis? Babsans glammiga uppenbarelse hade varit trevlig den här snömosiga morgonen i Frihamnen.
Fast Babsan, som är husdruga på söndagsklubben Patricia, var kanske inte redo att lämna sängen efter gårdagens fest?

Inga kommentarer: